novaLjin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 allods indirmek istiyorum abi ne zamandır ama bitürlü indiremedim paso yarıda kesiliyo net gidiyo oyun bi türlü beceremedim bende nasıl yapcam bunu bilen varmı????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bak ben o oyuna betadayken başlamıştım aslında oyun cidden çok iyiydi ama shop öle bi hale getirdi ki direk bırakıp silmiştim bi daha da bakmadım.ben bıraktığımda her öldüğünde üstündeki bi eşyanın cursed olma ihtimali vardı o da ancak gerçek parayla düzeliyordu (pvp dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 torrent bu günler için varmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Osuran_boğa said: bak ben o oyuna betadayken başlamıştım aslında oyun cidden çok iyiydi ama shop öle bi hale getirdi ki direk bırakıp silmiştim bi daha da bakmadım.ben bıraktığımda her öldüğünde üstündeki bi eşyanın cursed olma ihtimali vardı o da ancak gerçek parayla düzeliyordu (pvp dahil) off o patch geldiğinde ben altımla Coba'daydım. Nasıl içime oturmuştu ya... Eljune'daki görevleri falan temizlemişim hep, Coba'da Prospector's Inn'in oralardaki görevlere başlamıştım. Bir günde boşalmıştı koca sunucu. Login olup etrafa bakınıyordum Coba'da. Bir tane eleman geldi Prospector's Inn'in orada. Dedi "Ne oluyo hacı? Kimse yok oyunda" Anlattım elemana vaziyeti "lol, oynamam daha ben bu oyunu" dedi çıktı. Guildler yok oldu bir günde. Her iki factionda birer tane guild kaldı adam akıllı raid yapabilen. Gerisi ezik kaldı hep. O penaltı olayını düzeltmişler sonradan ama oyun halen p2w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sherlock1907 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Oyunun kutulusunu alabilirsin panpa ben yeni başladım gayet iyi bence, seslendirmeler türkçe grafikler de süper. baya sardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novaLjin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi kutulu varsa cidden dahada uğraşmam gider alırım oyunu :D :D eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dnr da gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar