kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 UEFA , 3 Temmuz sürecinin bir parçası olan planı hayata koydu. Sakın bunlara kanmayın renktaşlar,bizi kimse yıkamaz. Biz şike yapmış olsak bile zaten önce GS yapmıştır , hem de sahaya yansıdı onların ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kesinlikle şike filan yok sahaya yansıyan bir şey yok olsa bile zaten clye katılmayarak bedelini ödedi fener şike filan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Gözyaşları sel oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yaşanan bu süreçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ama gs 8-0 yenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 uefa kupasıda şikeli olabilir mia cep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tabi canım mesut yılmaz falan lobisi yüksek insanlardı bütün derin devlet arkamızdaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://www.stiridecluj.ro/sport/blat-cfr-cluj-galata-cadu-ar-fi-incasat-320-000-de-euro-pentru-a-vinde-meciul-audio reziller bruj e para yedirmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 9-11-2012, 17:13 eski haber değil mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bilmiyorum ki abuk subuk bi yerde gordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ştiri de cluj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.yargitay.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 geldi mi tokat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 al birini vur ötekine :) birini yeni banı açıldı ama halen ipini koparmış gibi banı açılır açılmaz saldırmaya devam ediyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Drogba'ya ceza beklersin, Avrupa'dan men yersin. Sira yargitayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ciddi soruyorum sen forgiver ile akrabamısın? ve ikinizde de fiziksel hasarlı beyin sorunu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Dogru duzgun konus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 2dir sallıyon dikkat et 3.de ben sana bir sallarım nereden geldiğini anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sallamazsan ayip edersin :) Kaybol, saygiszlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 canım beğenmediğin bir postum varsa yanında ünlem var basarsın, fazla kasmana gerek yok saygisizlik yapma diyorsun kullandığın kelimelere bak, 3 ileri 5 geriye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ne güzel olmuş la buralar gece gece. fener küme düşmedi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 raptoid said: canım beğenmediğin bir postum varsa yanında ünlem var basarsın, fazla kasmana gerek yok saygisizlik yapma diyorsun kullandığın kelimelere bak, 3 ileri 5 geriye yok. yas kac bilmiyorum ama adama hakaret etmissin.. Yani konu da dolayli yoldan galatasaray. Anlatabildim mi? Hadi gec galatasarayi, bir takim icin tanimadigin bir adama belki tanisan en sevdigin insan olabilcek adama beyin meyin hakaret etmissin.. Nese ya, gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Hiçbirşey anlamadım. Niye gerildi millet? Yargıtay kararı mı açıklandı? Başka bir gelişme mi oldu? Nooluyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya escape seninde ne olduğunu biliyoruz o adamların lacivertisin işte. bana saygılı konuş diyip lanlı falan konuşma. moderatorü var admnini var hakaret etmişsem onlar yapar gereğini, burada ne amaçla gelip milletin avukatlığını yaptığın belli uzatma fazla gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 "bana küfredebilirsin ama anama asla!!!!" seviyesini "bana küfredebilirsin ama galatasaraya asla!!!2121212!!!!" şeklinde aştık, gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar