valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 uzun lafin kisasi sonunda geliyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 "seve seve değil, şike şike" said: İŞTE ŞİKE DAVASININ GEREKÇELİ KARARI Şike davasının gerekçeli kararından 1; Mahkememizce yapılan yargılama ve verilen hüküm; spor kulüpleri ve yönetimleri değil, tüm spor camiasına yönelik suç işleyen sanıklar ve onlara yüklenen teşvik ve şike suçlarına yöneliktir. Şike davasının gerekçeli kararından 2; Şike suçunun oluşması için, faillerin amacına ulaşmaları gerekmez. Önemli olan müsabakanın sonucunu etkilemek amacıyla menfaatin sağlanması veya bu hususta anlaşmaya varılmış olmasıdır. Şike davasının gerekçeli kararından 3; Telefon görüşmeleri tek başına delil olamaz ancak dosyada sadece telefon görüşmeleri bulunmamaktadır. Şike ve teşvik girişimlerine ilişkin telefon görüşmeleri, buluşmalar ve para nakli sözkonusudur Şike davasının gerekçeli kararından 4; Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin bir örgüt olarak gösterilip kabul edildiği iddiaları, tamamen gerçek dışıdır. Şike davasının gerekçeli kararından 5; Bir kısım sanığın savunmaları, spor kulübünün temsil ettiği büyük toplumsal kitlenin desteğini almaya ve tümüyle kendilerini suçtan kurtarmaya dönük çaba olarak değerlendirilmiştir. Şike davasının gerekçeli kararından 6; Suç işleyen bir kısım sanıkların, özellikle sanık Aziz Yıldırım'ın suçlarını perdelemek amacıyla diğer savunmalar yanında bu yöndeki savunmaları da dile getirdiklerini göstermektedir. Şike davasının gerekçeli kararından 7; Fenerbahçe, şike ve teşvik eylemlerinden haberdar dahi olmayan teknik adamının ve çoğu futbolcusunun emek ve çabaları yanında, sanıkların üstün (!) gayretleri sonucu Trabzonspor ile aynı puanda olmasına rağmen ikili averaj üstünlüğü ile ligi şampiyon olarak tamamlamıştır. Şike davasının gerekçeli kararından 8; Liderliğini sanık Aziz Yıldırım'ın yaptığı suç örgütü, gevşek de olsa hiyerarşik ilişkiye dayalı bir yapı. Şike davasının gerekçeli kararından 9; Yönetim kurulunun bilgisi ve onayı dışında sadece Aziz Yıldırım'ın talimatı ile İlhan Ekşioğlu'na yapılan ödemelerin neredeyse tamamının şike ve teşvik eylemleri ile eş zamanlı olarak yapıldı. Şike davasının gerekçeli kararından 10; Spor camiasında faaliyet yürüten menajer, futbolcu ve yöneticilerin kazandıkları gelirleri ciddi bir kontrolden geçirilmesi sağlanmalı. Şike davasının gerekçeli kararından 11; İBB Spor futbolcuları sanıklar İbrahim Akın ve İskender alın ile kurulan irtibatın transfer amaçlı olmadığı, transfer vaadiyle şikeye yönelik olduğu izahtan varestedir. Esas amaç her iki futbolcunun transferi değil, kupa finali öncesinde transferler edilecekleri bahanesiyle şike yapmaktır. tayfurla adalıyı da eşşek sudan gelinceye kadar dövüp mallarını haczetmek lazım. böyle mallık olamaz ya. hala inanmak istemiyorum nasıl bu hale geldi şu şerefli kulup. hadi fenerin adı çıkmış 9a, bize niye bok sürdünüz lan utanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yazık hala UEFA tokadı bekliyenler var ahahahah geçmiş ola bekçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 biz adaleti bekliyoruz. uefayı değil. o.ç lerin ayıklanmasını istiyoruz, gerçek sporcunun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Esh araya girmişin çık aradan angara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o yazanlar ne öyle yuh. türkiyeyi bilmem de ben hala fenerbahçenin cl'den men edileceğini ve ceza alacağını düşünüyorum. kıçı kırık noname vaslui bile bağırıp çağırdı bunlar şikeci diye. yarın öbür gün fener moskovayı eleyince kazan kaldırır italyanlar yunanlar. peşin not: çatladıkkapısporluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 italyanlar kazan kaldırır. biz ceza alıp -15 puanlarla clye gittik onlar gidemez derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 -emin değilim ama- bu sıfır tolerans dalgası zaten italyadaki juventus rezilliğinden sonra çıkmadı mı? yanlışsa bildiğim sallayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ben bir bok anlamadım ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 said: Şike davasının gerekçeli kararından 3; Telefon görüşmeleri tek başına delil olamaz ancak dosyada sadece telefon görüşmeleri bulunmamaktadır. Şike ve teşvik girişimlerine ilişkin telefon görüşmeleri, buluşmalar ve para nakli sözkonusudur Bunun üstüne gülebilen fenerbahçelileri görmek çok sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 noolcak boşuna heveslenip gaza gelip sonra da ağzınızı havaya açtınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Problem değil benim başkanım 6 yıl ceza almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Malatya, Zalad, Denizli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Benim yazdığımı tekrar okur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Baya baya şike var ve ceza verilecek demiş diye anladım ben. Ayrıca Azizin canına okuyacağız ön hazırlığı yapılmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: yazık hala UEFA tokadı bekliyenler var ahahahah geçmiş ola bekçiler Okuduğunu anlamamak böyle bişi olsa gerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 alttan damla damla ter akarken yüzlerine gevşek bi ifade takınıp 'hala cezamı bekliyosunuz lol' diye gezmeleri çok trajik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 4Ever said: said: Şike davasının gerekçeli kararından 3; Telefon görüşmeleri tek başına delil olamaz ancak dosyada sadece telefon görüşmeleri bulunmamaktadır. Şike ve teşvik girişimlerine ilişkin telefon görüşmeleri, buluşmalar ve para nakli sözkonusudur Bunun üstüne gülebilen fenerbahçelileri görmek çok sevindirici. Hangi para nakilleri? Bilirkişiler didik didik ettiler bi bok bulalım diye, bulamadılar. Ha emenikenin para saymala görüntüleri var1!!! arkadaşım görmüş!!!111 diyosan ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 telefon görüşmesinin üstüne dolar balyaları ile otoyalda fotograflar yok muydu? daha ne yapacaklar ki ben onu anlamadım. galiba siz milletin bağıra bağıra şike anlaşması yaparken 1080p formatında c. nolan'ın yönettiği çekimleri falan bekliyorsunuz. şike bu yahu, bir nevi rüşvet. onca telefon, bu telefonlara istinateden para balyaları ile yakalanma yolda, itiraflar. daha nasıl yakalasın adamlar? dekont açıklamasında şike parası mı yazmasını beklediniz. hani ceza bence de almasın fener, o kısım umrumda değil ama şunca sürece rağmen birşey yokmuş gibi davranmak bana garip gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kanıt olması için baskın yapman gerekir. eğer eminsen. ikincisi fotoğraflardan her hikayeyi yazabilirsin. işine geldiği gibi yorumla anasını satiyim. hemen basına servis et, kelle avcıları kin kussun, assın kessin. kudurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 neyse fanatikler hiç çekilmiyor. haklısın sen kardeş diyip kaçayım işime gücüme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 polisten daha polis, savcıdan daha savcılar var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 işine gelmeyince fanatik olduk sorry bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu süreçte sizce fenerbahçe taraftarları mı polislik ve savcılık yaptı, yoksa diğer taraftarlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Esh said: polisten daha polis, savcıdan daha savcılar var aramızda. şu çok doğru yalnız ya, 1 senedir her cezayı kestiniz düşürdünüz çıkardınız fark attınız, her şeyi yaptınız ama işte sonunda yataktan düştünüz asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar