Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 kulaklıktan sabit bir biiiip sesi

Artariel

Öne çıkan mesajlar

az önce böyle bir şey fark ettim. sanki elektrik kaçağı gibi asdsf. olay şöyle, openglde türlü çalışma yaparken kulaklığı takayım dedim starta bi bastım, ne kadar çok poligon olan yere bakıyorsam o kadar şiddetli beep geliyor. hani kulağın duyma sınırına gelen aşırı yüksek frekanslı sesler olur ya o tarz bişey, delirten bi ses. sebebini hala çözemedim gerçekten çok garip. programı kapattım ama hala daha çok derinden duyulması zor bir sabit ses geliyor. arada da böyle hoparlörü ilk açarken çıkan plop sesi gelebiliyor.

usb web cam, mic jakında web camın mici, ps/2 mouse, wireless usb klavye takılı.

sanki elektrik fazla gidermiş gibi garip baya işte. bad psu olacağını sanmıyorum daha yeni 0 psu aldım m12ii 620w. tam test edemedim henüz bir şeyi. web cam oldukça eski, geçenlerde foto çekmek için üstüne tıkladığımda mavi ekran almıştım. ps/2 portuna takılı mousem ise duvara atıp kırdığımdan beri açık durumda. wireless klavye de eski. nolur psu olmasın artık

sorun bunlardan biriyse alternatif parça arayıp test edeyim mi napayım nedir sorun

ha tabi mp3 kulaklığın dandikliğinden de kaynaklanabilir bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

jack ucunda temas kaynaklı bir sıkıntı olabilir uçaktada bi gün bana oldu gebertiyodu beni..

güç ile ilgili bir sıkıntı olabilir genelde hep vardır ancak yakınsamayla ilgili olduğundan bazı frekanslar şimdi duymuş olabilirsin.

birde mHz farklılığıda bazen bu tür dalgalanmalar yaratabiliyor hiç ses yokken varsa ilk ikisi olabilir müzik geldiğinde yada ses açığa çıktığı zaman yapıyorsa dinlediğin kayıt yada dediğim gibi dalga boyu arasında ki dengesizlik yapabilir. bla bla bi ton sebebi olabilirde işte benim aklıma ilk gelen bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...