Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

EQ 1 den baslayan yolculugumuza EQ2 de devam etmek istiyoruz. Ilgili arkadaslari bekleriz su anda 64 kisi olan uye sayimiz sizlerin katilimi ile guclenecektir.

Unutmayin asla ama asla! EQ2 de tek basiniza bir sey olamazsiniz, asla solo basaramassiniz ve asla yanliz olmeyeceksiniz :)

Bekleriz[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

evet, nedense... hayir turk guildi degil.
turk memberlari var o kadar =]

hatta iki guildim var =p

biri Nova, gercek hayattan arkadaslarim oldugu icin pek guild gibi gelmio, paticikte takilmak gibi nova'da takilmak. herkes bi takim oyunlari oynuo birakio baska oyunlara baslio ama guild hep orda, bi suru oyunun departmanlari var ama esas olay insanlar muhabbet arkadaslik, beraber oyun oynamak degil...

digeri de AIL, yine cok sevdigim insanlar toplulugu, guildin felsefesi ayni sekilde nova gibi, norvecli olanlar tanisio birbirleriyle sanirim.

Lion ve Blackrose da AILer dir mesela =]

sonuc olarak, iki guild icin de karakterlerim olucak benim. sizinkine vaktim kalacagini sanmiyorum. zaten doal olarak tanidigim bildigim insanlar dururken yeni bi maceraya girmek istemem =]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 28 Ekim 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
...Lion ve Blackrose da AILer dir mesela =]...

yay! AILer'ım ben :D
iyi de ben aynı zamanda Novaer'ım da? :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ahan da!
ee sen hangi guilde girmek istiyosun? yoksa triomuzu mu kuralım guild muild takmayıp :D
eq'te işimiz zor olur ama 3 kişi benden söylemesi :p

[edit]: "3'lü trio" demişim, edebiyat örtmenim aradı, hemmen düzelttim... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 30 Ekim 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

triomuzu bi kuralim da guild farketmez... ail olur herhalde aslan kaplan uber kisi uyuz oldugu icin girmez guzelim novaya cunku nova uber diil, e haliyLEN too laid back for his taste =p

sizle hangi guildde olursam olim mutlaka novada da bi karakterim olucak, soliim de sonradan "ulan kadin!!!!" yapmayin bana =p

bi de server secimi yaparken ayni serverda olsa ail ve nova negzel olur.

nova forumlarinda okudum, bi rivayete gore aciklama yapmislar unofficial bile rp serveri olmayacak die, hos bildigim kadariyla eq1de de yoktu ya.

bu yuzden bi takim rp sitelerinde insanlar karar almislar, ustten 7. siradaki servera girelim, orda olusturalim rp communitysini diye. e bi suru farkli grup insan olunca birbirinden habersiz, duyanin bunu uygulamasi bence mantikli.

server adlari da oyun cikmadan aciklanmio zaten. herhalde ilk giren ben buraya girdim siz de gelin dicek digerleri onu izliycak guildlerde. bakalim bakalim...
Sosyal ağlarda paylaş

EQ1 de RP preferred server vardi(firiona vie) RP olmasi icin sinirlamalar vardi. ilk basta olmasada ilerde acarlar herhalde RP server.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...