Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ya bu yurtdışı çıkışlarında herzamanki gibi gene ttnetten kaynaklanan bir sorun varmış. Bunun hakkında bilgisi olan veya nerden öğrenebileceğimi bilen varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 TTnet'in süper(!) sitesinde zar zor bi yazı buldum. Med natilustaki bakım 3 kasım yerine 30 ekimde yani bugün yapılacakmış. 06-12 (gmt) arası yazıyo. Gmt ne ola ki[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 30 Ekim 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
onurf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Evet şu aralar bendede öyle bir sorun var. Kablonet kullanıcısıyım ve download'ım sürünüyor. ADSL de de böyle bi sorun var mı ?[signature][hline]The Crow
Leath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 gmt icin +2 saat ekleyin turkiye saatine tam 1 saat once bitmis olmasi lazimdi,halen bekliyoruz.[signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur)
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Benim duyumları göre : KabloNet Standart Bağlantısı 512Kbps olcak. ADSL Standart Bağlantısı 256Kbps olcak (oldu zaten). ADSL ve Kablo.Net'in altyapısı güçlenicek ve yatırım artık LAN Bağlantılarına yönelicek. Benim duyduklarım bunlar.Bunlar ne kdr doğru ne kdr yanlış bilmiyorum.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Nerden duydun acaba?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Acıbadem TurkTelekom ADSL Bölge Müdürlüğü'nün Satış Sorumlusu çok yakınım olur.Kendisi söyledi.Bu bilgiyi bana 3 ay evvelde vermişti.Onuda söyliyeyim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaslar Yeni konu acmadan Burdan Soram.. Amerikadaki baglantı fiyatlari ile ilgili bir fikriniz varmı yada bakabilecegim bir adres?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
arc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 eğer kablonet 512k olup fiyatlar aynı kalırsa, kabloyu bırakıp adsl'ye geçmiş biri olarak isyan ederim![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaslar su donemde baglantınızı degıstırmekte bır sure daha beklmenızın faydalı olabıulecegıne ınanıyorum.Kablonet firmasına yollamıs oldugum maile gelen cevapta kablo ınternet te yapılacak fiyatlandırma değişiklik teklifinin telekomdan telekomikasyon kurumuna gecmıs oldugu ve su donemde imza beklemekte oldugu bildirildi.Fiyatlar ne olacak bilmememe ragmen en azından aynı olmasını umut ediyorum.[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bekleyip görelim. Çünkü çok yenilik olacak.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 en azindan bisiler yapildigini gormek gusel ama bence standart 512 yapmak yerine altyapi gelistirilsin yurtdısı cikislarimiz berbat vs...
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yapmazlar bencede 512[signature][hline]www.kimlik.tkbenim sitem küçük webiçin para kazanma yolu (kesin değil bende deniyorum=) tıkla
PhantomX Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Valla kabloneti 512k standart yapmamaları için hiç bir neden yok. Ücreti zaten daha pahalıydı yıllardır, ayrıca altyapısı da telekomun uyduruk bakır tel teknolojisi değil, koaksiyel kablodur. Elektronik mühendisi olarak kısaca söyliyim bakır teller nerdeyse telefonun ilk keşfinden beri hemen hemen aynı, koaksiyel ise çok daha güncel bir teknolojidir. Zaten kablotv altyapısı telefonlara göre daha geç kurulduğundan yine daha günceldir. Zaten kablonetten adslye bu kadar panik yaratıp geçmenin anlamı da yok kaç yıldır aboneyim 1-2 ay bekleyip geçerim yeni tarife açıklanmazsa.
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Bloodscalp, 30 Ekim 2004 15:55 tarihinde demiş ki: standart 512 bence olamaz ewt 512 kablo için çok[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 olsun olsun[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 olur bu dediğiniz zaten yurt dışındada standart kablo bağlantısı 512 adsl bağlantıları 256 diğer bağlantılar opsiyonel durumda[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 adsl daha hızlı diye adslye geçen hainler ağlayacak. .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
PhantomX Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1 hafta geçti tarife değişikliğinden beri, bu kadar kısa zamanda ADSL ye geçtiyseniz yazık olmuş. Beklemek lazım bence çünkü modem+adsl açtırma yaklaşık 120YTL (60+60) az buz para değil. Zaten kablo netin hızlanacağı kesin, tek belli olmayan kotalı internet gibi bir opsiyonun olup olmayacağı ve yeni fiyat tarifesidir.
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Arkadaşlar tmm sakin olun.Bi ihtimal dedim. Sanki 512 oldu da birbirimizi yiyoruz. lol :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 cok falan deıl olması gereken bence madem avrupa bırlıgı dıyorlar madem yenılık dıyorlar bu da bole olmalı.İngiltere de min 512 kullanılıyo mesela.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Öne çıkan mesajlar