Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Herkez ağlar!!!Ağlamayan insan insan deildir!Ağlayın arkadaslar rahatlarsınız.Gülmek ne kadar güzelse ağlamakta o kadar güzeldir.Dünyaya hep gülmek için deil birasda ağlamak için geldik...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: diablotg, 30 Ekim 2004 21:38 tarihinde demiş ki: if you dont like crying , got to the forest and live in there Ağlamayı sevmiyorsan, ormana git ve orda yaşa. Bu ne oluyor simdi? Ne ormanından bahsediyorsun[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yani odun demek istedim kısaca :P[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ağlamak insanlara mahsus birşeydir ve ağlamayı yok erkek ağlarmı gibi şeylerle ağlanmaz demek istiyrsan ormanda yaşa o zaman hayvanların arasında onlarda ağlayamaz sende rahat rahat yaşarsın ama biz ağlarız[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 21:39 tarihinde demiş ki:sen 12-17 yaş aralığınsaın sanırım Bilemedin aslanım, 0-3 yaş gurubu olucaktı.[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Acextar bir şaka yapıyım dedin tüm şimşekleri üzerine çektin valla ama eğer ciddiysen ağlamama konusunda no comment[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sizin çok ağladığınız belli. Ben genellikle ağlamam, beni ağlatan tek şey sevdiğim insanları birdaha görememem.. Ben öle herşeye ağlıcak adam deilim..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 canım bende öle ota boka ağlayan biri değilim ama sonuçta birşeyi ağlıyoruz ağladğımız şeyler olabiliyor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Patıck forumları kapanırsa aglarız[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Acextar, 30 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki: said: sheref, 30 Ekim 2004 21:39 tarihinde demiş ki:sen 12-17 yaş aralığınsaın sanırım Bilemedin aslanım, 0-3 yaş gurubu olucaktı. paticikde 13 yaş sınırı vardı diye biliyorum.... ben 21 yaşındaki birine aslanım diyosan ya amca diye hitap etcez sna yada çocuğum diye...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 lord of the rings 3 un Charge! ("DEATHHHH!!") sahnesinde agladiim kadar hic bi zamn aglamadim..aglayamiacamda..[signature][hline]We Are Just Nothing
Öne çıkan mesajlar