Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 başlık bu kadar mı özet olur yarabbim neyse ben yinede anlatayım motor aldım hayırlıylan bi tane ama adam ön canına siyah çok koyu film çektirmiş bende sökmek istiyorum bunu kendim nasıl yaparım güzel olurmu yapış yapış izler kalmasın yada bunu takan araba filmcileri sökermi sökerken plastiğe zarar verirlermi gibi gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tiner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cam filmi yapan bi yere götür 5 dk da çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 polise söktür hatta söktürtd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geçende 150 tl ceza yedim araçtaki filmlerden. sonra film takan bir yere götürdüm sökün abi diye 70tl paramı aldılar 2 kişi 2 saat civarı uğraştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 nasıl çıkartıyorlar peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selam, Sanırım hafif ısı uyguluyorsun ve sonra cırt! Kalan izler için de zift çıkartıcı falan işini görür ;) Baktın camda hafif çizikler var, Sonax veya muadili plastik parlatıcı ile ovup parlatırsın. Bazı arkadaşlar diş macunu da kullanabiliyor bu amaçla ama sonucu bilemem. Ben arka farlar ve parlak plastik kısımlar için Sonax çizik giderici sıvı kullanmıştım; sonuç gayet iyiydi. Sonrasında da aracın göstergelerinin üstündeki plastik parçayı söküp gıcık eden o hafif çizikleri parlatarak gidermiştim. Bu da böyle bir anımdır! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 saç kurutma makinasıyla bi ısıt bakalım belki kenarından kalkar gelir ısınınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selam, Camın yenisi kaç para? Yok yani bu kadar strese değer mi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 90 lira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selam, Yenisini al, koy kenara, fön makinası ile mevcut filmli cama gönül rahatlığı ile giriş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 soktukden sonra kalan ızler ıcın sırke sur sonra kredı kart turu bırseyle sıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 90 vermem yahu ben ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ulan motor almıssın 90tl'nin lafını mı yapıyosun fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 şu ay veremem abi gözüme batıyor deli gibi zaten kullanırken bile ulan diyom nasıl sökerim bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar