EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selamlar; Çalıştığım yerde Fortiguard web filtering bıdısı var. Daha düne kadar Diablo oynayabilir, G talk'tan laklaklayabiliyorken bugün dımdızlak kaldım ortada. Malum yaz tatili, pek iş yok ama işte bulunmak lazım aynı zamanda da. Fikri olan? Bunu sistem serverından yaparlarmış sanıyorum; öyleyse aşmak mümkün değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Baska bir guvenlik duvari firmasinda calisiyorum bende, bir sansin varsa kendi kullandiklari haric diger portlari kapatmadilarsa, ultrasurf tarzi programlari deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 İndirmeye çalıştım onu ama sayfa açılmıyor şu anda; başka bir ağdan bağlanınca deneyeceğim bakalım sonra indirip. Umarım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bi ihtimal ultra surf işe yarar. ama onu da engelleyebiliyo sistemler uygulama imzasından tanıyarak sanırım... bi yerlerden ssl vpn hizmeti al parayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ultrasurf'ü de engellemişlerdir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Girmeye calistiginiz butun siteler, oynadiginiz butun oyunlar kabak gibi gorunuyor adamlarin tarafinda. En dandik modemlerde bile var olmaya basladi bu ozellikler. Haliyle isinizi riske atacak atraksiyonlardan kacinmanizda fayda var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar