Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet çok oynadığım ve kastığım karakterimi oyunu bıraktığım için satmayı düşünüyorum. Aklımda tam bir fiyat yok, en iyi fiyatı verene satacağım. Alan kişinin Ankara'da olması gerekiyor. Karakterin özellikleri: Adı: Ebemünk Exequies Strength: 100 Intelligence: 55 Dexterity: 95 Cinsiyet: Erkek Title: Grandmaster Swordsman *Karakterin sicili temiz (hiç jaila girmedi) **Karakter 147 günlük (16.10.2004) Skilleri: - 100 Inscription - 100 Swordsmanship - 100 Tactics - 98.3 Magery - 80 Anatomy - 80 Heal - 80 Evaluating Intelligence - 80 Wrestling - 40.9 Poisoning - 30 Meditation Skill Toplamı: 789.2 Yapabildikleri: - %10 Daha fazla büyü hasarı (inscription bonus) - Bleeding (swordmanship) - Stun (wrestling) - Dismount (swordmanship) - Mage Robe giyebiliyor Bankası: - Black Dye - 300,000 GP - 50,000 Gümüş (ticket) - 1 Tane Small House - 3 Tane Siyah Mage Robe - 8 Tane Kırmızı boyanmış full leather set - 3 Llama - 29 At - 15 Deamon Heart (kill düşürür) - 2 Old Copper, 2 Dull Copper, 2 Copper, 1 Bronze, 1 Verite Set - Yiyecek - Çeşitli regler ve potionlar[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... [Bu mesaj Ebemunkk tarafından 16 Ekim 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bir Fiyat yazarmısın yaklasık bisiler solede.. Ona gore bizde fiyat verek.[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bir Fiyat Verirsen Cidden Guzel Char Olabilir![signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Tam Olarak 90 Milyon Veririm İstiyorsan Bana Pm At Telefounun Konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 AVP görmesin ;)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu ne lem şş[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 @Bief_Lord Size özel mesaj attım..[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaştan haber gelmedi.. up..[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Skill Cap 7x'e düşürüldü ve Stat Cap'de 225'e düşürüldü. Bence o yüzden arkadaş vazgeçmiş olabilir.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 GM'ler iş başınaa..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar