sarpo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Serverı Açtım.İpi verdim ama connecting verif acc mesela adres uo ya tıkladılar server kapanıor.Bunun sebebi nedir.Ben girebiliorum onlarda bu sorun var.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Nasıl yani . biraz daha açarsan sevnirim . Bu arada bu serverımı Dsl bir bağlantıdan mı açmaya çalışıyorsun .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
sarpo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben ewde serverı actım.Arkadaslarıma ipmi verdim.Onlar girmei denedi connecting verifiying account sora server adına tıkadılar ve prg görwevi sonlandır oldu.Onlar nası girebilir yani
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 client 2.0.3 kullanıyorlarmı (en basit soru :P )[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bağlantın adsl mi ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hmm ilginç verdata.mul falan tamammı arkadaşlarında ? 2.0.3 ile giriyorlar dimi ?[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 Ekim 2004 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
sarpo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 adsl ama firewallı kapaıp portu actım.Verdata.mulu nası yapıcam?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: zgrw, 30 Ekim 2004 13:38 tarihinde demiş ki: hmm ilginç verdata.mul falan tamammı arkadaşlarında ? 2.0.3 ile giriyorlar dimi ? Verdata.mul servera dışarıdan girişlerde sorun yaratmaz verdata sadece o anda o pc bulunan bir dosyadır . Server üzerinde hiç bir etkisi yoktur .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya senin serverının adını gördükleri için firewall , port olayı değil . Sanırım arkadaşlarında bazı dosyalar eksik yada client 2.0.3x kullanmıyolar[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: sarpo, 30 Ekim 2004 13:43 tarihinde demiş ki: adsl ama firewallı kapaıp portu actım.Verdata.mulu nası yapıcam? Aynı olay bende var . port actım hatta nat tan birebir çıkışıda yaptım ama sadece serverı yüzeysel olarak görebiliyorlar . Onu araştırıyorum . Bir sonuca ulaşınca bilgi veririm. Hiç farketmez . İstersen hatim indir adsl den açamazsın .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 30 Ekim 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 adsl den açamazsın , kablodan açarsın diye bir olay yok . Ben dsl den açtım ve arklarda girdi daha önce . Sorun dsl le alakalı değil .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: zgrw, 30 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki: adsl den açamazsın , kablodan açarsın diye bir olay yok . Ben dsl den açtım ve arklarda girdi daha önce . Sorun dsl le alakalı değil . Biraz bu konu hakkında bilgi verebilirmisin ? . Ne yapmamız lazım neden sadece yüzeysel olarak gorebiliyorlar neden içeri giremiyorlar . Bizi bi raz aydınlat bakalım .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bana kalırsa ya versşyon uyuşmazlığı yada karşı taafta dosya eksik . aklıma başka hiç bir neden gelmiyor .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Adsl de nasıl açıyorsun ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 port açıyorsun , firewall vs kapatılıyor .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Flour Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ADSL de açarsın ama host olmadan o server a server diyen çıkmaz :D[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben kendi bilgisayarımda açarken de oluyordu bazen başka bir servera girip tekrar kendi serverınıza girmeyi deneyin. sphere.ini de (adsl için) ip nin 127.0.0.1 olarak belirteceğinizi unutmayın. Eğer ağda açıyorsanız 10.0.0.1 şeklinde belirtmelisiniz.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca.
Deltree Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 adsl modemden 2593 yada portu herne yaptıysanız açmalısınız nat yada virtual server dan yapılıyor modemin markasına göre değişiyor bu dışardan girilip girilmediğini öğrenmenin en kolay yolu internet explorer a http://idadresi:2593 yazıp sonuç görmektir eğer sonuç görünüyor ise server açılmış demektir oyuna girilebilir...
m3buster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ben sorunumu size daha acık anlatayım.serveri kurdum ip adresimi arkadaslarıma verdim.arkadaslarım client 2.0.3 kullanıolar onlar oyuna girebiliolar ama ben kendi bilgisayarımdaki servera onlarla aynı anda giremiorum.server hakkında fazla bir bilgim yok yeni yeni arastırıyorum ama daha once stafflık yaptığım serverin ownerı benimde normalde girebilceğimi soyledi o zaman ben bişeyi yanlış yapıorum ama acaba neyi yardımcı olursanız sevinirim. bu arada benim clientim bağlanmayı denediğinde could not attach the server. dio ...
m3buster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu arada birisi port acmaktan kastını ve nasıl yaptığınıda soyleyebilirmi??
Öne çıkan mesajlar