satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 evet bu accountu satacagim daha oncede bitane satmistik bi tane kaldi elimizde en son oynarken jedi consulardi simdi ne dir bilemem sanirim jedi knight dir normal cunku uzun suredir girmiyorum ayrica JTL beta key 2 tane yaninda vericem ayrica yaninda doctor account ta vericem bi surru buff pack 20 milyon civari para kaliteli bi saber bi surru pearl crystal tum pvp foodlari felan filan... tek fiyat 999$ ilgilenirseniz ozel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu arada eclipse dedir account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dogrumu yazdın 999 dolarmı ? 99 dolarmı ? Naptın arabamı satıyosun ya ;)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 eski sistemden kalma pearller malesef çok kötü statler ile convert oldular yeni sisteme. lightsaber haline getirmiş olduğun pearl ve kristalleri eski saberdan söküp pearl olarak alabileceksin ama saber çok iyi olsa bile pearllerin kalite orta oluyor genelde. bu arada cico doğru duydun. son haftalarda değişmemişse yetişmiş jedi bir account için fiyat böyle.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 daha fazla olanlarda var karaktere bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla inanin yeni sistemi bilmiyorum oyunu zaman acisindan kistili oldugum ve yurtdisina ciktigim icin biraktim ama sanirim jedi olmak eskisine gore daha da zormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 zor değil. uzun sürüyor. oda zamanla gelen görevler oldugu için. eskisi gibi zaman kısıtlaması olmasaydı eski sistemde çıkan jedi kadar şimdiye çıkmıştı. 1-2 combat meslegi master et. hoop olsun sana jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla 32 tane masterladim ben 1 2 tane hop olmadi bio engineer armorsmith merchant (skillin adini bile unuttum merchant miyydi neydi) bunlar hop hup deyince olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yok o yanlis yazmis 12 die o 32 olacakti herhalde. imanimiz gevredi acana kadar . ama salla herkesin gevriyo nasi olsa.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kim ne derse desin şu andaki sistem daha kolay. en azından pvp template yapıp onunla kasıp üstüne pvp deneyimi kazanma şansınız war. nooluyodu başka türlü? dans et bilmem ne sonra jedi ol. anakin ne zaman orient_3 yapmış aceb? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu yeni sistemmi kolay ? Jedi a eger crafting kismindan bi tree almak istiyorsaniz gorurum ozaman kolayi lol. Bak bakalim kac milyoncuk resource harciyorsun. Melee accuracy ve melee defense ayni phase icinde 2 sinden biri secmen gerek 2 sinide almak istiyorsan aylarca beklemen gerek. Nasil bi sacmaliktirki crafter kismindan fs alacak olan kisinin combat a ihtiyaci vardir cunku yapacagi themepark lar combat gerektirmektedir. Kendi prof una has ozel questleri yoktur oraya girmek icin. Eski sistemde 1 gunde 1 craft prof u max2 gundede combat prof u masterlaniyordu. Eger deli gibi kasarsaniz 32 meslegi 1.5ay da bitirme sansiniz vardiki toplam gelir giderlerle cebinizden cikan para 10mil u gecmezdi. Buna gore yeni sisteme kolay demek biraz sacma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eski sistem çok daha zevkliydi bence (ben skill kasmaktan çok hoşlanırım tabi, böyle bi özelliği olmayanlara kötü)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 900 dolara dustuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hede hödö oha ne satıyosun vs. gibi absürd muhabbetlerle uğraşmak istemiyosan ebayde sat.Şuan itibari ile paypal'da Turkish verified account'a sahip olabilirsin ama paypaldan parayı cekmek icin U.S bank account gerekli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar