Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 önerebileceginiz fotoğraf makinesi varmi. 400-450 TL yi gecmiyecek sekilde. neler var piyasada. Amazondan felande link verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Marty, ne yazıkki large format yeni baslıyanlar için uygun değil, önerdiğin model ayrıca cok pahalı, ve yeni üretilen hiç bir objektifle uyumlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Http://amazon.com/gp/aw/d/B0035LBRJO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Cuce said: Marty, ne yazıkki large format yeni baslıyanlar için uygun değil, önerdiğin model ayrıca cok pahalı, ve yeni üretilen hiç bir objektifle uyumlu değil. şu o kadar mantıklı bir cevap ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 paticik e atılmış en ciddi mesaj olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: Http://amazon.com/gp/aw/d/B0035LBRJO hediyeyi alacak kisi nikon, canon yada sony istiyor. bir hevesle basliyacak su olaya yani sonra birakir diye fazla pahali bir makine hediye etmek istemiyorum. sonucta amatör olarak yapacak. eski bir modelde olabilir ebayden alirim son care olarak. ha basarili olursa alirm 2000-3000 dolarlik bir makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pen güzel makine ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2012/05/instagram-camera_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 amerikanda fiyat $275.00 diyor aynisini almanya amazona bakiyorum 299 euro diyor. bu nasil celiski annem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Seele said: yav said: Http://amazon.com/gp/aw/d/B0035LBRJO hediyeyi alacak kisi nikon, canon yada sony istiyor. bir hevesle basliyacak su olaya yani sonra birakir diye fazla pahali bir makine hediye etmek istemiyorum. sonucta amatör olarak yapacak. eski bir modelde olabilir ebayden alirim son care olarak. ha basarili olursa alirm 2000-3000 dolarlik bir makine. slr al bence. fotoğraf çektiğini anlasın. 500-600 civarına 2.el canon 350d düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 cok pahalilar abi daha objektivi felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yok objektifle beraber o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://www.amazon.de/Canon-EOS-350D-SLR-Digitalkamera-Megapixel/dp/B0007UB6BA/ref=sr_1_32?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1340891119&sr=1-32 su nasil 250 kullanilmis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dijital olması şart mı? alınabilecek en harika ilk makine olan canon ae1 program'ı alın hem fotoğrafı öğrenir hem geniş vizörüydü prime lensiydi tam kare sensörü filmiydi asıl o vakit anlar fotoğraf çektiğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya dijital iyidir ya. şimdi adam gibi iso deniyemiycek whitebalance deneyemiycek ıvır zıvır. miss gibi alsın dijital kurcalıya kurcalıya öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 400tl'ye mis gibi alabiliyorsa alsın tabi wb'sinden iso'sundan önce öğrenilecek bir ton şeyi var onun için de ae1 bence daha ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2 tusa basarak film değiştirebilmenin acemiye verdiği rahatlık cok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 rahatlık öğrenmek için hem iyi hem kötü iddialaşmam senin argümanın da doğru zira ben senin dediğin şekilde öğrenmiştim zaten ama 400tl'ye dslr düşürmek de zor şimdi ordan hareketle dedim AE1 alsın madem diye kimisine de ufacık vizörlü plastik ve eski bir model dslr'dansa taş gibi has bir fotoğraf makinesi daha bir şevk verebilir misal öğrenmesi meraklanması adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 sx220 alasım var idare eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 neyi idare etmesini istediğinle alakalı biraz. ne cekmeyi, öğrenmeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ben mesela insan çekmek istiyorum. portreler falan en çok. napmak lazım. eski makinem kötü. karanlıkta çok kötü. zenitim var o zaten benden yaşlı lensler de harab oldu . param da çok yok. 2ele razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bende yaklasik 2 aydir foto cekiyorum, bence ikinci el canon dslr alin, yanina lens olarak gene ikinci el 18-55 alin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Dynun said: ben mesela insan çekmek istiyorum. portreler falan en çok. napmak lazım. eski makinem kötü. karanlıkta çok kötü. zenitim var o zaten benden yaşlı lensler de harab oldu . param da çok yok. 2ele razıyım 2. el bir dslr (550d falan) yanına da 50mm lens alırsan güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ne kadara patlar bu setup bana peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar