Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni baslayanlar icin Fotoğraf Makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marty, ne yazıkki large format yeni baslıyanlar için uygun değil, önerdiğin model ayrıca cok pahalı, ve yeni üretilen hiç bir objektifle uyumlu değil.
Mesaj tarihi:
yav said:

Http://amazon.com/gp/aw/d/B0035LBRJO

hediyeyi alacak kisi nikon, canon yada sony istiyor. bir hevesle basliyacak su olaya yani sonra birakir diye fazla pahali bir makine hediye etmek istemiyorum. sonucta amatör olarak yapacak. eski bir modelde olabilir ebayden alirim son care olarak. ha basarili olursa alirm 2000-3000 dolarlik bir makine.
Mesaj tarihi:
Seele said:

yav said:

Http://amazon.com/gp/aw/d/B0035LBRJO

hediyeyi alacak kisi nikon, canon yada sony istiyor. bir hevesle basliyacak su olaya yani sonra birakir diye fazla pahali bir makine hediye etmek istemiyorum. sonucta amatör olarak yapacak. eski bir modelde olabilir ebayden alirim son care olarak. ha basarili olursa alirm 2000-3000 dolarlik bir makine.

slr al bence. fotoğraf çektiğini anlasın. 500-600 civarına 2.el canon 350d düşünebilirsin.
Mesaj tarihi:
http://www.amazon.de/Canon-EOS-350D-SLR-Digitalkamera-Megapixel/dp/B0007UB6BA/ref=sr_1_32?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1340891119&sr=1-32
su nasil 250 kullanilmis var.
Mesaj tarihi:
dijital olması şart mı?
alınabilecek en harika ilk makine olan canon ae1 program'ı alın hem fotoğrafı öğrenir hem geniş vizörüydü prime lensiydi tam kare sensörü filmiydi asıl o vakit anlar fotoğraf çektiğini :)
Mesaj tarihi:
ya dijital iyidir ya.

şimdi adam gibi iso deniyemiycek whitebalance deneyemiycek ıvır zıvır. miss gibi alsın dijital kurcalıya kurcalıya öğrensin.
Mesaj tarihi:
rahatlık öğrenmek için hem iyi hem kötü
iddialaşmam senin argümanın da doğru zira ben senin dediğin şekilde öğrenmiştim zaten
ama 400tl'ye dslr düşürmek de zor şimdi ordan hareketle dedim AE1 alsın madem diye
kimisine de ufacık vizörlü plastik ve eski bir model dslr'dansa taş gibi has bir fotoğraf makinesi daha bir şevk verebilir misal öğrenmesi meraklanması adına
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben mesela insan çekmek istiyorum. portreler falan en çok. napmak lazım. eski makinem kötü. karanlıkta çok kötü. zenitim var o zaten benden yaşlı lensler de harab oldu . param da çok yok. 2ele razıyım
Mesaj tarihi:
Dynun said:

ben mesela insan çekmek istiyorum. portreler falan en çok. napmak lazım. eski makinem kötü. karanlıkta çok kötü. zenitim var o zaten benden yaşlı lensler de harab oldu . param da çok yok. 2ele razıyım

2. el bir dslr (550d falan) yanına da 50mm lens alırsan güzel olur.
  • Yeni Oluştur...