ExactitudE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Evet sorunum başlıktaki gibidir.Uzun süredir kullanmadığım yazıcıma karttuş aldım fakat siyah mürekkebin kafası donmuş durumda. •En az 7 kere kafa temizleme yaptıysam da nafile... •Diğer forumları araştırdım fakat faydalı bilgi bulamadım. •Tükürük , kolonya , çözeltiler diyen var fakat hiçbiri kesin değil gibi. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bol soda iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ver tuz ruhunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 epson için pek uğraşma, ben halledememiştim. canon serisini önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar