reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 simdi ben google docs a bi image resim surukleyip birakinca pek guzel yerlestiriyo.. ama tabi resize ediyo ben tekrar manuel olarak buyutunce buyultuyo pek guzel ama image in sigmayan kismi viewport un disinda kaliyo copy/paste etmemede izin vermiyo. nasi alabilirim orjinal size i ile bu image i google docs dokumanindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 [ Okundu Say ] [ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sorununu anlamadim ama normal dokuman yarat office de, orada hallet sonra google docs a import et. ya da resmi dokumandan almak istiyosan, dokumani office dokumani olarak kaydet ve office ile hallet. kisacasi ms office ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya sirkette google docs kullaniyoruz, designer mesela bi tane dizaynin fotosunu yapip google docs icerisine atiyo, bende ordan bakiyodum yukaridan asagiya iyi oluyodu boyle hizlandiriyodu islemleri. simdi yuksek cozunurluklu fotolar atinca google docs da kucultuyo, ama ben kenarindan tutup surukleyince pek guzel buyuyo ama hani ortada a4 gibi beyaz kagit var ya onun disina cikiyo bende resmi copy edip desktop a paste etmem gerekiyo ama olmadi. su aadamla ayni sorundan muzdaribim efem http://superuser.com/questions/413115/simple-method-to-copy-an-image-from-google-docs-to-local-clipboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu son uplamam yoksada yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar