Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

225/50/17 Lastik Tavsiyesi

CwzX

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Babamın aracına 4 mevsim lastik arıyoruz. Alternatiflere baktım ama hamurundan, yumuşaklığından vs. çok anlamadığım için işe yaramadı tabi.

Ölçüler 225/50/17

Araç Audi 2.0 TDI 170hp. Yaz kış sıklıkla kullanılan, şehir içi de, uzun yolda da kullanılan bir araba. Babam ani gaz ve fren yapıyor genelde. Sert kullanıyor yani. Normalden daha çabuk aşınıyor lastikler haliyle. Çukurlara da pek dikkat ettiği söylenemez.

Dolayısıyla yanak takviyeli olması tercih sebebi olacaktır.

Marka ve varsa model önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

ER300 yeterli gelir bence. O kadar hoyrat kullandığına göre daha detaylı düşünmeye gerek yok :)

Ama benim görüşüm yaz/kış için farklı lastik kullanması yönünde. Ani hızlanma ve frenleme yapıyorsa lastiğin kabiliyetleri daha önemli. Hem şehir dışı da kullanıyor dedin, bence güvenlik açısından çok daha iyi olur bu. Dört mevsim lastik hafta sonları aracını kullanan memur/emekli profili için uygun :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet mini. jantlar zaten rft topuk destekli jant. arabayi alirken benim hanimin kaskoya telefonla, stepne ivir zivirla ugrasamayacagini gorup oyle aldim. patladimi tingir mingir geliyor eve, ben degistirtiyorum. kadin sofor icin rahat.

davlumbaz lastige surterken 20 km yol yapip eve falan gelen bir tip. lastik patlasa janta oturtur arabayi oyle gelir. oyle diyim. rft sart.

ama mini zaten takoz gibi bir araba, rft ile daha da bir takoz oluyor. o da ayri bir gercek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...