CwzX Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Selamlar, Babamın aracına 4 mevsim lastik arıyoruz. Alternatiflere baktım ama hamurundan, yumuşaklığından vs. çok anlamadığım için işe yaramadı tabi. Ölçüler 225/50/17 Araç Audi 2.0 TDI 170hp. Yaz kış sıklıkla kullanılan, şehir içi de, uzun yolda da kullanılan bir araba. Babam ani gaz ve fren yapıyor genelde. Sert kullanıyor yani. Normalden daha çabuk aşınıyor lastikler haliyle. Çukurlara da pek dikkat ettiği söylenemez. Dolayısıyla yanak takviyeli olması tercih sebebi olacaktır. Marka ve varsa model önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 215 55 17 gibi bir donusum yapilabilir. continental extremecontact DWS bridgestone turanza lassa impetus revo hankook optimo (su siralar vw grubunun oem lastigi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Selam, ER300 yeterli gelir bence. O kadar hoyrat kullandığına göre daha detaylı düşünmeye gerek yok :) Ama benim görüşüm yaz/kış için farklı lastik kullanması yönünde. Ani hızlanma ve frenleme yapıyorsa lastiğin kabiliyetleri daha önemli. Hem şehir dışı da kullanıyor dedin, bence güvenlik açısından çok daha iyi olur bu. Dört mevsim lastik hafta sonları aracını kullanan memur/emekli profili için uygun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Farkli bisey soylemis gibi olmusuz bu arada, turanza nin kodu er300; karisiklik olmasin asdf. birde tabii kullanildigi il de buyuk etken ama mevsimlik lastigin kisin da idare edebilecegi yanilgisini asmak lzm. ege bolgesinde degilse bu araba mevsimlik lastigin yanina kislik dusunmek bence sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Selam, Sırf yağmurlu dönem için bile kış lastiği fark yaratıyor. ER300 falan deyince daha ukala duruyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 benim hanimin arabaya er300 rft taktilar 16 inch 4 tane. nasildir bu lastik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 er300 guzel, runflat biraz overkill. mini icin konusuyorduk degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ~7 yıl Bridgestone Turanza kullandım. 4 mevsim kullanım için gerçekten çok iyiydi ve uzun ömürlüydü. Bu arada yanlış anlaşılmasın 7 yıl aynı Turanza'yı kullandım, o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 evet mini. jantlar zaten rft topuk destekli jant. arabayi alirken benim hanimin kaskoya telefonla, stepne ivir zivirla ugrasamayacagini gorup oyle aldim. patladimi tingir mingir geliyor eve, ben degistirtiyorum. kadin sofor icin rahat. davlumbaz lastige surterken 20 km yol yapip eve falan gelen bir tip. lastik patlasa janta oturtur arabayi oyle gelir. oyle diyim. rft sart. ama mini zaten takoz gibi bir araba, rft ile daha da bir takoz oluyor. o da ayri bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 michelin primacy hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selam, Fistan o lastiği kullanmak biraz özen istiyor. ER300'ün eleştirebileceğim tek yanı zaman içerisinde çok sertleşmesi : Ses ve yakıt konusunda da ortalama üstünde bana göre. Ben de ER300 kullanıyorum. Yaz/kış kullanımına geçeceğim ve Michelin marka seçmeyi düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar