cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben içtim ama beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 denedim bende onu efes filtresiz kendin homemade yapabilirsin al bi normal efes aç kapağını 1 gün dolapta beklet öbürsü gün içime hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dasaaa said: Frantic said: dasaaa said: saku originaal estonian lager ficiya soktun kardes güzel abi gerçekten. rahat içimli, lezzetli, berrak. aynen, taddigim icmesi en zevkli 3 biradan biridir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 aslında bulursam şu polonya biraları da deneyeyim yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben bir ara çok gidip geliyordum, bundan 10 sene önce. Gelirken yanımda iş arkadaşlarıma hep Polonya birası getiriyordum. Yahu 6lı, 4lü paketleri vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 4lü paket bizim 1 efes'in fiyatına denk geliyordu, çok ucuzdu. Ama tadı da kesinlikle 10 numaraydı. Bir daha gidersem getiririm sana tarkan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi ben kalkıp polonyalı birisinin işlettiği bi market buluyorum, gidip alıp içiyorum. rahatım yani. capon kahvesi, yeni zelanda enerji içeceği, litvanya köy peyniri falan alabiliyorum çok saçma bi şekilde. yine de çok sağol. gerçi ben inanıyorum ki yurtdışında her yer böledir olm. azcık yürüyüp gezmek gerekiyor sadece sokakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 leffe cok kotu diyenlere tesekkurler madem gavur ellerdeyim gidip deneyeyim dedim ruby olanindan ve bu kadar guzel bir sey icmemistim ben ya son 6 aydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 biri duff çıktı demişti noldu o? trde var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yıllardır efes içiyordum sorgulamadım da hiç sonra bomonti içtim mehhh gecen yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 :)-D ulan ben de hırs yaptım, 2 hafta sabah-akşam yürüyüş yapacağım(2 gündür başladım bile, adım sayıyorum), sabah ve akşam kahvaltı ve akşam yemeği yerine bir kase yulaf ezmesi,üzerine süt ve bal yiyorum. abur-cubur yok, dolayısıyla bira içilmemesi gerekiyor. benim yerime de için. tatilde acısını çıkartmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 burdaki hype'a dayanamadım gidip bomonti denedim... denemez olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 beyler bomonti fıçı satan bir barda buluşma düzenleyelim mi şu sıcak gecelerde sdf her yıl 3 kere bi tane bira topiği açılıyor bari böyle bir anlama kavuşsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bana uyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bomonti diyenin ağzına kürekle vurulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ulan bari burada ve buna karşı çıkma yaaaa :)))) ahahahhhhahhhhah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 "En cool içici kim?" yarışmasını kim kazandı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 cetoritto said: ulan bari burada ve buna karşı çıkma yaaaa :)))) ahahahhhhahhhhah... özgürlüklere saygım olduğu için seçme hakkı tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 throine said: özgürlüklere saygım olduğu için şunu herkes desin ama senin gibiler demesin ya lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fuller's ın 3 tane ale birası gelmiş türkiye'ye. london porter, london pride ve esb. london pride'ı denedim baya güzel. kafam leyla oldu 3 tanesiyle. benim damak tadıma leffe'den daha çok uyan bir ale. moda starbucks'un yanındaki tekelde buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben de mavi olanı çok begendim fuller'sın 6,5tl idi markette denemek icin aldıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Aluriel said: throine said: özgürlüklere saygım olduğu için şunu herkes desin ama senin gibiler demesin ya lütfen olu taklidin yapin gider diyecegim ama bu sefer ozel mesajla taze kazilmis mezar resmi gonderiyor yani vicik bir durum ayrica en guzel bira carlsbergtir (*^_^*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Koreanboy said: ozel mesajla taze kazilmis mezar resmi gonderiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar