veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yaaa bu evlilik olayı nasıl oluyor? vede evlenen rp lere faydası varmı? varsa ne? Bu evli ciftler sanal birliktelik sonucu kendilerine mind buff yapabiliyorlarmı? hadi evlendim diyelim hatun beni aldatabiliyormu? :P Ben hatunu aldatabiliyormuyum? :P ayrılmak için kime başvuruluyor? :P hem hala avukatlık skilli niye yok... hatundan boşanmak istersem ne shit yiyecem :P[signature][hline](Eclipse) Dantooine Mining Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axl_GnR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Birer yüzük alıyosun seceneklerinde propose unity diye bi secenek var. Seciyosun propose unity'yi karşıdaki kabul ederse o da otomatikman elindeki yüzügü takıyo. Ondan sonra gidiyo kucaktan kucağa atliyo yüzükten bosanma secenegini kullanıyo ve maceramız bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 nasi elenilio bilmiyorum ama Bria serverinda evlenmek isteyen disi wookie varsa Rabec menuniyetle evet der. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar