screamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sezen ortasında td değişikliği genelde zarar getirir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 serkanı ne die sagda oynatır ya.koy ortaya deli gibi top kapsın o adamın kanatta oynama yetenegi yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ortada kimin yerinde oynayacak marco yumu kesecek takımın en iyisi adam.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Juve gibi iki DMC oynatsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bence sorun kadroda. bu demek değildir ki kadro kötü(defans kötü orası ayrı ama yine de türkiye ligine yeter de artar) sorun daumun akfasındaki kadro şekli değil. alexi hoydonku koşmayan adamlar. mesela ilhan mansız daumla çoşmuştu bu tip adamlar lazım dauma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ole deme o da calim atio, ama profesyonel olamadigi icin son kararlari hep yanlis oluo :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Diyoruz cacık olmaz diye,takımınız iyi takımınıza pok atmayın.daum gitmeli.Pazar gunu zaten yenemezseniz bileti kesilir diyorum.Bu lafımıda unutmayın[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Rakip takımın taraftarları gönderilsin diyosa kalabildiği kadar kalsın ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Micha Surda haklısın besiktasi bile yenemezse ben napiyim ole TD yi :) :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: AutolycuS, 29 Ekim 2004 21:37 tarihinde demiş ki: Rakip takımın taraftarları gönderilsin diyosa kalabildiği kadar kalsın ;) valla ben kalsın diyorum :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sezon başında diyordum inşallah kovarlar bu daumu falan.. keşke hazır yönetimle sorunları varken kovulsaydı. hala kovulmasını bekliyorum o kovulduğu gün fenerbahçe için bu sezon bitecektir. bence iyi adam ama siz iyi olmadığını düşünseniz de, sezonun ortasında kimi kovarlarsa ve yerine kimi getirirlere getirsinler asla başarılı olamazlar tarihte pek çok örneği vardır.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o zaman her iki şekilde bizim işimize gelecek desene :). bence daum iyi futbol oynatmıyor, futbolcuların kalitesi birçok maçın sonucunu belirliyor. o yüzden değiştirilmeli. ama "dereyi geçene kadar at değiştirilmez" (sanırım böyleydi) diye bir söz de var, o yüzden daum kalmalı. komplike biraz :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 daumla tabi ki olmayacak adam sanki beni kovsunlar ama gitmeden de bu takımı batırıp gidiyim mantığında nasıl bir iştir bu ya mutlaka gönderilmeli daum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sene sonunda gönderilmesi gerekiyor.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 turkıye de ole ya da bole goturebılır fener ama avrupa kalıtesınde futbol beklenemez fenerden bu halde[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 göndercekseniz sezon ortasında gönderin yoqsa hiç göndermeyin biz mennunuz daumdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sene Sonuna kadar vaakti var..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 fener alex i niye aldı turkiye ligi için değil heralde fener avrupa da nal topluyo türkyede de önünde iki kriik maç var Trabzon ve GS maşlarında da sürünürse daum valizini toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaslar daum daha oncede bizdeydi postalandi niye sizce? cunku adam turkiye liginde yapamiyo bence.[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 El salla el salla christoph el sallaaa....[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar