aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 SANANE BIRADER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 iarwain said: benim topiyamda iri memeli kızlar var küçük memelileri kömür madenine yolluyorum paspatur said: selam, bu konu güzelmiş çadırımı buraya kuracağım böyle ütopyaya ben de çadır dikerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çetin abi ütopya yazmış KAÇIN BEYLER!!!1X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çetintaşakpartiliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sparkcaster said: distopya olmuş bu (tu) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 cetoritto said: ütopyanın anlamını öğreniver Öyle demeyin beyler. Alayınıza gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu çetonun gazı ne zaman bitecek acaba.En son lisede böyleydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 liberal said: said: ..dinin aç karnı doyurmadığı gerçeği bu ülkenin en ücra köşesindeki adamın kafasına dank ettiği gün Türkiye bu hükümetten kurtulur. böyle bir şey olmaz. hindistanda 1 milyar adam aç, yine de dinle doyuyor adamlar. inancın gücünü azımsamayın.din aç karınları doyurmak içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 cetoritto said: ütopyanın anlamını öğreniver Sparkcaster said: distopya olmuş bu cetintaşorittodan yılın faili isimli makale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hayır ama sonunda akp boka batıyor, o yüzden ütopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 taamda filmin konusunu filmin son 3 dakikası anlatıyosa niye önceki 1,5 saati var diye sorarlar benim ütopyamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hepsine okey ama küçük esnaf ve küçük sanayici (küçük sanayici dediğin montaj yapan fabrikalara parça üretenler falan oluyor galiba) çok gereksiz adamalar ya. şu yaşıma geldim daha bir tane adam gibi adam küçük bilmem neciyle karşılaşmadım. patron desen değil, müdür desen değil, formen desen değil, bir konuda uzman desen değil. tüm üretim satış satın alma sürecinin içerisinde. böyle vıcık vıcık. şu her şeyin ortası olan insanlar ortadan kalksalar humongous firmalar ele geçirse her şeyi biz faniler de mutlu mesut yaşasak bize verilen işlerle ve ürünlerle eminim dünya çok daha güzel bir yer olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bakkallar kalkmasın ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamın ütopyası rapefest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 benim utopyam aion olsun dunya super olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ütopya bölüm 2...her sokakta halk evleri yeniden açılıyor. ev kadınları günde 2-3 saat buralara gelerek kadın hakları, edebiyat, aile planlaması gibi konularda bilgi alıyorlar. üniversite mezunu işsiz gençler mahallenin çocuklarına bu evlerde ders veriyorlar. ücretleri de mahallelinin halk evine aylık olarak ödediği aidatlardan karşılanıyor. emekli kadın-erkekler yine halk evlerinin atölyelerinde el emeği, göz nuru işler yapıyorlar, hem can sıkıntısını üretkenliğe dönüştürüyorlar ve hem de halk evine gelir elde ediyorlar. mahalle imamları mahalleli gençlere Atatürk'ün ve arkadaşlarının yaptığı devrimin en az peygamber muhammed'in yaptıkları kadar kutsal olduğunu anlatıyor. üniversiteden mezun olan herkesi mezuniyet töreninde işyeri temsilcileri gelip buluyor, herkes daha okulu bitirdikleri gün işlerini buluyorlar. Kızları tecavüze uğrayan güneydoğulu aile; aile meclisini toplayıp kızlarına sahip çıkıyor, tecavüz eden insan evladının vücuduna kaktüs ekme kararı alıyorlar. Kızlarını da en iyi doktorlara gönderip psikolojisini düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray 1 sezonu Fenerbahçe'ye yenilmeden geçiriyor. İmam Hatip Liseleri kapatılıyor ve yerlerine Kemalist Hatip Liseleri açılıyor. Dağ-bayır, köy-kasaba, belde-nahiye gezerek Atatürk devrimini anlatıyorlar; bıkmadan, usanmadan. Ücretleri de Kemalist cemaatler tarafından karşılanıyor. Gazetelerde köşe yazarı olmak için üniversite mezunu olduktan sonra köşe yazarlığı yeterlilik sınavını vermek gerekiyor. Amerika'da siayey kucağında ağlaya ağlaya oturup memleketin başına yıllarca türlü çorap ören ilkokul mezunu cahil insanın aslında ne olduğu-kim olduğu ortaya çıkıyor; ömrünün geri kalanını ergenekon mahkemelerinde mübaşir olarak geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ütopya snein yüzünden mezarında ters dönüyor ceto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 cetoritto said: Kemalist Hatip Liseleri abi kahkaha attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 mauhauhauh fanatiklik böyle bişi oluyor. kemalist fln değilsek nolcak çetintaş? illa kemalist olmaya mı zorlayacaklar o zaman da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 benim ütopyamda daş gibin hatunlar plajda üstsüz voleybol oynuyor, sahil şeridinde tangalı, bikinili, yırtık kısacık dar kot şorttan fırlamış g-strinlerle patem kayıyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 :) eee, millet imamın hatibine dünyanın oyunu veriyor, her türlü yalanına inanıyor, doğan çocuğunun adını veriyor da kamlistin hatibinin ne eksiği var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bikac kitap yazicam, onlari oku cetocum. brave new world 1984 fahrenheit 451 bunlarla basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şizofreni böyle birşey işte sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 cetoritto said: Kemalist Hatip Liseleri AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko said: mauhauhauh fanatiklik böyle bişi oluyor. kemalist fln değilsek nolcak çetintaş? illa kemalist olmaya mı zorlayacaklar o zaman da? ne olacak, kutunuzu açarız güzelim :) olm, sen önce okuduğunu anla...başlıkta ne diyor? "ütopyam", yani benim ütopyam. sen o ütopya içerisinde paşa gönlüne yer bulamıyorsan kendi ütopyanı yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar