Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 oha nası ya 15mio mı istedi 4-5cd için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ceti arkadaşım özeline mesaj ata ata hal kalmadı bi evet veya hayır demek bu kadar zor mu baksana bir özeline. yollayacağım demiştin sorun değil yollamadıysan da ama istanbula gideceğim o yüzden haber bekliyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 oha abi cidden bende cd goturdum yanımda ama 4 cd vardı 12.5 milyon istediler bende almadım tabi artık nası bi yardım saol bu saol valla böyle birbirine yardım etmek önemli bise tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 lol aldik bizde para verip para alacaksan kardesim yazarsin forumlara parasi sudur diye kimse birsey demez daha cok sey soylerdi mama nese.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 parayi ben mi aliyorum kardesim?? terbiyesizce konusmayin... cafe istiyor parayi kopyalamak icin. isinize gelmiyorsa gidip download edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bence Ceti hakli onun yapabilecegi birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nası yapabilecegi bise yok ben adamlara dedim nası ya o kadar fln adam komisyon alıo fl ndediler eger dogru degilse tamamda dogruya yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Beşiktaş Sinanpaşada varmıdır acep?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ceti para istemiyorasn sen elindende bisey glmiyorsa sozum geri affola arti buraya yazmassan komisyon var diye lafida yersin sonra ''terbiyesizce konusma'' falan die tepeye cikmaya calisirsin. ama komisyon dedigin 12.5 milyonda olmaz 5 cd 1 milyon. ha biz 3 arkadas aldik evde basacaz hepimiz 2 ser tane daha basar 6 kisiyede 1.5 milyona veririz.(500 bin komisyon lol.)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 29 Ekim 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 lol komisyon dedikleri olay benim cafeden aldigim para. cd leri cafeye verirken total bir para aldim adamlarin ne kadardan kopyalatip ne kadar para istedikleri ile alakam yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Komisyon alıyorsa alıyordur arkadaşlar. Adam size böyle bir opsiyon yaratmış, kullanmak yada kullanmamak hakkınız. Komisyoncu "tü kaka" olur diye bir durum mu var? Eğer fiyat adil değilse zaten talep olmaz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 *aglar*[signature][hline]Bir oyunu bilmekle , oynamak arasındaki farki karistirmayin.© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 anlamadığım şey orange kafede wow lan serverımı var? varsa gelip sabah akşam abone olalım.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tamamda bari önceden söyleseydi yoksa bizi ilgilendirmez aldıgı para 2 kere bosuna kadıkoye gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Şu an için landa wowpythondan başka emulatör varmı ?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaslar bu wow betasini indircek bi site yokmu?[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: luzax-, 30 Ekim 2004 16:19 tarihinde demiş ki: arkadaslar bu wow betasini indircek bi site yokmu? yok torrent sade[signature][hline]www.kimlik.tkbenim sitem küçük webiçin para kazanma yolu (kesin değil bende deniyorum=) tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben su an indirmeyin derim cunku yeni client olcak gibisinden laflar solemisler bizim torrentler patlayabilir isallah olmaz tabi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Torrent linki alabilir miyiz?[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Bloodscalp, 30 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki: ben su an indirmeyin derim cunku yeni client olcak gibisinden laflar solemisler bizim torrentler patlayabilir isallah olmaz tabi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 werewolf hiç girişme bekle biraz yeni client linkini zaten veririz burada öğrenince orada çekersiniz üstüne büyük ihtimalle patch cıkar open başlamadan böyle yaparlar herhalde çünkü talentlar gelmiycek galiba paladinle huntera yeni clientta .gelirse patchsiz geçerler herhalde[signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 30 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben 1,6 gb kadar çektim, elektrikler gitti, torrent dosyası bozulmuş vs. şimdi torrent dosyası arıyorum dl'yi devam ettirmek için.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hmm ama sanmıyorum öyle olacağını bir torrent dosyasını sil (su mavi olanı dosyayı değil tabiki ) öyle dene yuklediğin yerden diyecem ama bende pek anlamam 1.6 gb boşa gidebilirde tabii.Bu işlerden anlayan birisi olsa muhakkak yardım ederler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 genelde torrent linki history ni silmediysen gene cikar gecmis e bi bak internet explorer dan sonra gene o torrent e tikla o otomatik dewam eder(etmesi lazim) [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 30 Ekim 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sorunu hallettim, torrent dosyasını kopyalamışım zamanında bir yere, devam ediyor dl :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar