Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta İçin WoW cd leri isteyenler Buraya.. (istanbul içi)

Ceti

Öne çıkan mesajlar

ceti para istemiyorasn sen elindende bisey glmiyorsa sozum geri affola arti buraya yazmassan komisyon var diye lafida yersin sonra ''terbiyesizce konusma'' falan die tepeye cikmaya calisirsin.
ama komisyon dedigin 12.5 milyonda olmaz 5 cd 1 milyon.

ha biz 3 arkadas aldik evde basacaz hepimiz 2 ser tane daha basar 6 kisiyede 1.5 milyona veririz.(500 bin komisyon lol.)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 29 Ekim 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Komisyon alıyorsa alıyordur arkadaşlar. Adam size böyle bir opsiyon yaratmış, kullanmak yada kullanmamak hakkınız. Komisyoncu "tü kaka" olur diye bir durum mu var? Eğer fiyat adil değilse zaten talep olmaz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

werewolf hiç girişme bekle biraz yeni client linkini zaten veririz burada öğrenince orada çekersiniz üstüne büyük ihtimalle patch cıkar open başlamadan böyle yaparlar herhalde çünkü talentlar gelmiycek galiba paladinle huntera yeni clientta .gelirse patchsiz geçerler herhalde[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 30 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1,6 gb kadar çektim, elektrikler gitti, torrent dosyası bozulmuş vs. şimdi torrent dosyası arıyorum dl'yi devam ettirmek için.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ama sanmıyorum öyle olacağını bir torrent dosyasını sil (su mavi olanı dosyayı değil tabiki ) öyle dene yuklediğin yerden diyecem ama bende pek anlamam 1.6 gb boşa gidebilirde tabii.Bu işlerden anlayan birisi olsa muhakkak yardım ederler[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunu hallettim, torrent dosyasını kopyalamışım zamanında bir yere, devam ediyor dl :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...