Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta İçin WoW cd leri isteyenler Buraya.. (istanbul içi)

Ceti

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benden kargo ile wow cd göndermemi isteyen arkadaşların yoğunluğu dolayısı ile wow 0.11 ve ustune 0.12 patch ini iceren cd leri Kadiköyde (bahariye börekçisinin orda) Orange İnternet Cafe'ye bırakıyorum (Kaptan İnternet Cafe'de olabilir ismi). oradan wow cd lerini kopyalatabilirsiniz. kusura bakmayin ama sadece istanbul içi 20 kişinin wow cd lerini istemesi yüzünden 40 adet cd copy edemem. istanbul dışında oturanlar için kargoya verecegim. open beta geldiginde ise sadece realmlist dosyasini degistirip bağlanabileceğiz.
ps: Lan server dosyalarınıda cd lere koyup nasıl kurulacagını anlatan bir .txt birakicam içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Mersin'deyim, sanırım open beta açılıp gerekli tüm dosyalar belli olduktan sonra çekilmiş CD'yi almam benim için en faydalısı olacaktır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
acgur, 26 Ekim 2004 14:37 tarihinde demiş ki:
Ceti büyük adamsın vallahi

Sen bide gör o zaman karar ver büyük mü değil mi =P[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

Open betada yeni version a gecilmeyecegini nerden biliyorsunuz. Bence, cok fazla yuklenme olmasin diye tamamen farkli birsey yapicaklar ve patch felan da olmayacak...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...