Ceti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 arkadaşlar benden kargo ile wow cd göndermemi isteyen arkadaşların yoğunluğu dolayısı ile wow 0.11 ve ustune 0.12 patch ini iceren cd leri Kadiköyde (bahariye börekçisinin orda) Orange İnternet Cafe'ye bırakıyorum (Kaptan İnternet Cafe'de olabilir ismi). oradan wow cd lerini kopyalatabilirsiniz. kusura bakmayin ama sadece istanbul içi 20 kişinin wow cd lerini istemesi yüzünden 40 adet cd copy edemem. istanbul dışında oturanlar için kargoya verecegim. open beta geldiginde ise sadece realmlist dosyasini degistirip bağlanabileceğiz. ps: Lan server dosyalarınıda cd lere koyup nasıl kurulacagını anlatan bir .txt birakicam içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 2 gün önce isteyenlere bugun kargo ile gonderiyorum dun ve bugun cd icin msg atanlar cafeden kopyalatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sagol ceti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ceti büyük adamsın vallahi[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ceti biz bu 0.12 lerle us ob de oynayabilicez di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben Mersin'deyim, sanırım open beta açılıp gerekli tüm dosyalar belli olduktan sonra çekilmiş CD'yi almam benim için en faydalısı olacaktır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Bloodscalp, 26 Ekim 2004 16:56 tarihinde demiş ki: ceti biz bu 0.12 lerle us ob de oynayabilicez di mi +1[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: acgur, 26 Ekim 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Ceti büyük adamsın vallahi Sen bide gör o zaman karar ver büyük mü değil mi =P[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Open betada yeni version a gecilmeyecegini nerden biliyorsunuz. Bence, cok fazla yuklenme olmasin diye tamamen farkli birsey yapicaklar ve patch felan da olmayacak...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Şu an open beta varmı??[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hayir yok, www.worldofwarcraft.com gelismeleri buradan takip edebilirsin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Blackice, 26 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Sen bide gör o zaman karar ver büyük mü değil mi =P Abi kafam karıştı valla. Biraz da korktum desem yalan olmaz lol[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 . [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 27 Ekim 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ceti bize Wow Cd si gonder Ceti bize Wow Cd si gonder uheuaheu harbi gonderirsen sevinirim :P[signature][hline]Bir oyunu bilmekle , oynamak arasındaki farki karistirmayin.© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yogh sana cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya ben indirdim kendimde installda hata verip duruo eger yukleyemessem bende alacagım heralde cafeden bi sorun cıkmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 aga bugun gitsek alabilrimiyiz? veya yarın msj atmadan? zank diye :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet yarın bende gidebilirim.cafeyi "basıp nerde layn wow cdleri??" die olay cıkarsak alabilirmiyiz hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben gittim adam cd yok dedi sanırım ceti bırakcak oraya[signature][hline] [Bu mesaj behran tarafından 28 Ekim 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hayir ben cd leri biraktim ama orda sahibine biraktim. bazen kardesi falan duryor haberi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hmmm bi kaç gün uğramak lazm oraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ben bu sabah ugradım ordaki adam dediki foruma yazmıs alabilirsiniz cdleri diye ama bize vermedi cdleri daha dedi bilmiorum yani kandırıomusun bizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 senden 30 dakka sonra gelip cd leri biraktim :)) haberini aldim. su anda cafedeyim ve lan serverida açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tamam ben geliyorum 2 gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 15m vericek olanlar gidebilir kafeye ben almiim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar