serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Baslıkta belirttigim gibi temiz Uncharted 3 ariyorum. Ankara'dayım. Elden teslim veya direk hesaba havale kargo araciligi ile alabilirim. 50 tl civarına verecek varsa hemen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bu arada online kodunun kullanılmış olmasının bi mahsuru yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi ben şimdi uncharted 3 oynuyorum da evde playstation kimin oyun kimin bilmiyorum satsam ayıp olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uc2 uc3 ten 10 kat daa iyi napcan uc3 ü 3d zten göz yruyo sürekli oynanmıyo 3d de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Yaw serinin diger iki oyununu oynayıp bunu oynamamakta olmaz ki :) senko bi bak bakalım oyunun sahibi çıkıyo mu yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sahibinden.com dan alsana abi uğraşcağına 60a falanvardr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Bende cizdim valla baktım ki 10 euro kredim varmış shopto'da unuttuğum. 28 euro vermis oldum yani. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler :) Case closed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar