deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Nereye açayım bilemedim de D3'le ilgili konu direk; Şimdi blizzard nasıl olduysa benim kartımdan çekemiyor parayı otomatik olarak, ben de game card yüklüyordum. Son yüklediğim game card 15 haziranda bitti ama hala Diablo 3 açık, herhangi bir uyarı gelmedi, karttan da para çekilmedi. Nedir ne değildir bu olay? Başına gelen var mı? Exp.e kadar açtırmıyım eğer sıkıntı yaratmayacaksa asdfsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ödemezsen kaldırıyolar d3ü, 1 ay felan sürüyo bazen bu ara yoğunlar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kaldırsalar iyi aslında dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bende de aynı durum mevcut wow odemeyı durdurdum, dolayısıyla d3 unde kapanması gerekıyordu ama kapanmadı.Bir kaç gun sonra 1 ay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wow hesabım gold seller lık yaptığım için banlandı. annual la almıştım diabloyu. şimdi ne olacak sizce? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wow hesabını kapattıktan sonra tam 1 ay gecti ama hala kapanmadı diablo, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 çok dillendirmeyin kapatmadılar diye blizzin kulağına gider, alırlar anahtarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kredi kartımı kapatmayı dusunuyorum bende 5-6 aylık ap var acc ıptal etırmeyıp kredi kartımı kapatsam kapanırmı d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sistem kredi kartının açık olup olmadığı ile ilgilenmiyor, ödemelerini düzenli yapıp yapmadığınla ilgileniyor. Kredi kartını kapasanda ya başka karttan ya da game karttan aylık ödemelerine devam edersen hiçbir problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar