Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Isvecten almistim. Herhangi bi problemi yok, temiz alet, arka yuzeydeki ufak tefek kilcak cizikler disinda ön ekranda falan herhangi bi cizik yok. Pasaport kaydi yapilmadi. 5.0.1 yüklü üzerinde, baseband versiyonu 04.11.08 Suan gevey yok o sebeple takılıp kullanamıyor, gevey'in çıkması gerekmekte, 1-2 hafta beklenmesi gerekebilir. Ya da Three sweden operatorune 35 euro ödenerek legal bicimde simfree yapilabilir. Jailbreak yapmadim alete. Suan ipod touch 4g gibi kullanılabilir. Fiyat : 650 tl Evde kenarda yatiyo bu garibanlarda, kullanmiyorum öyle. Sifiri 50 lira falan tanesinin. ben ikisine 60 lira istiyorum. Yarin aksama kadar alici cikarsa aksama kadar kargoya vermis olurum. Cikmazsa turneye cikicam ve 9 temmuza kadar evde olmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 pasaport kaydı da 100 tl, 22'sinde geçti kanun. ama fiyatlar güzel gibi sanki çok piyasayı bilmesem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bugun icin iphone'un fiyati 600 lira oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fiyat iyi gibi fakat cahilim bu konularda, düzgün türk operatörlerle kullanabilmek için yapılması gereken işlemler ve tutarları nedir, bu konuda da bilgilenebilirsem düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 isvec operatorune sen odesen de sim free olarak 700 e falan satsan? daha mantıklı olmaz mı, yani ben de arıyorum kız arkadaşıma alıcam ama ip5 çıkana kadar beklemek de istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Operatöru aradim netekim 6 ayi daha var acilabilmesi icin.. Anlasmali alinan telefon oldugundan 2 yil gecmeden acmiyo durzuler :( Netekim gevey'i ya da unlock'u cikana kadar 500 lira diyorum fiyati, para ihtiyacimda var fena poff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 2 bagyan parfumu satsam alirdim yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ayin 10unda turkiyeye geliyorum. Iphone 4 8gb var bi adet elimde. Herhangi bi problemi yok, temiz alet, isvecten. Pasaport kaydi yok, 5.1 yüklü üzerinde, baseband versiyonu 04.11.08 (geveyle kiriliyo galiba, emin degilim) Simkilitli 500 lira fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 İyimis fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Telefon kullanılabilir mi şimdi? Gevey mevey var mı kesin? Bilen varsa bir bilgilendirsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ramler duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Korax said: Ayin 10unda turkiyeye geliyorum. Iphone 4 8gb var bi adet elimde. Herhangi bi problemi yok, temiz alet, isvecten. Pasaport kaydi yok, 5.1 yüklü üzerinde, baseband versiyonu 04.11.08 (geveyle kiriliyo galiba, emin degilim) Simkilitli 500 lira fiyat temiz derken ne açıdan temiz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 baseband 04.11.08 için gevey çıktı sahibinden ya da gittigidiyor da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Baska ne acidan temiz olabilir? Kirigi curugu cizigi yok aletin iste sorunsuz. Nako said: Telefon kullanılabilir mi şimdi? Gevey mevey var mı kesin? Bilen varsa bir bilgilendirsin pls. Gevey hakkinda hic bi fikrim yok, hic kullanmadigim icin bilmiyorum. DH forumlarinda nette bilgi vardir. Fin said: Ramler duruyor mu Ram'lerde duruyo onlarida getiririm almak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ramleri aldım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 orrayt, 10unda istedigin adrese yollarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Buarada duzeltme, telefonun versiyonu 5.1.1 ve baseband 04.12.01 imis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 BaaL said: baseband 04.11.08 için gevey çıktı sahibinden ya da gittigidiyor da vardır Sallamayalim.Iphone 4 ü olup da 04.11.08 BB veya daha üstüne sahip olanlar için şuan için gevey veya başka çözüm yok.Geveyin yakın zamanda bu baseband için çıkması zor gibi.Tek çözüm offical unlock. Bu arada 8gb olan iphone 4 unlocked mı? Kontratlı ise kontrat tarihi bitti mi?Yani operatörden unlock yapma olanagı var mı diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Korax said: Ayin 10unda turkiyeye geliyorum. Iphone 4 8gb var bi adet elimde. Herhangi bi problemi yok, temiz alet, isvecten. Pasaport kaydi yok, 5.1 yüklü üzerinde, baseband versiyonu 04.11.08 (geveyle kiriliyo galiba, emin degilim) Simkilitli 500 lira fiyat Kontrat durumuyla ilgili bi bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 parfumle takas var mi onur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ehuhe yok corc, parfum bolca var bende malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Hakkat yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yih 3-4 kutu parfumum var demetciiim almisti sagolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Su an icin ipod touch kivaminda mi tlf pek anlamam elmadan ark bi sor dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Geveyle yada software ile kirilabiliyomu bu versiyon baseband neyse iste bilmiyorum, netekim evet simkilitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar