Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 paris daha güzel die tutturuo fransızlar bilmiyorum :p ben sewiyorum şahsen. we denizine hastayım en çok,denizsiz yerde yaşayamam zaten,tabi yaşarım da işkence olur. şimdi her sabah trafik wardır diye yarım saatlik yolu 1,5-2 saatte gittiğim için erken kalkıyorum,ama şu köprüden geçerkenki manzara,ya da vapurla kız kulesinin yanından geçmek yolu molu unutturuyo. bi de ankarada okumak wardı,ne öyle heryer taş toprak. ben sıkılınca denizde ufka bakmak böyle alabildiğine su görmek isterim,taş toprak değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Helmet Cam ile Makas yapılası şehir...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Venator Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Sly-One, 26 Ekim 2004 23:03 tarihinde demiş ki: bi de ankarada okumak wardı,ne öyle heryer taş toprak. ben sıkılınca denizde ufka bakmak böyle alabildiğine su görmek isterim,taş toprak değil. Asadad yuttum bu lafı aynen :) Yapmamak gerekiyor tabii de herkes (ben) hata yapabilir diyip geciyoruz. [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 27 Ekim 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Oyle demeyin bea . Bende severim denizi , denizi izlemeyi deniz kenarında takılmayı ama Ankara'da çok güzeldir ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya abi ankarayı anlmak gerekir önce.burda bi ay bi yaşamak gerekir. yani atam bile söylemiş,"ne olacaksa ankarada olsun salih" demiş. ki atam diye söylemiyorum çok zeki adamdır.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ankara'yı gördüm çok güzel İstanbul'dan da düzenli.Ama Atam onu Ankara'ya bayıldığı için değil Ankara otoritenin merkezi olduğu için söylemiştir herhalde!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 atam hasta yatağında yatarken ankaraya gitmek istemiş ve o sıradada bu sözü söylemiş.ama doktorlar kesinlikle izin vermediği "yola çıkarsanız ölürsünüz" dedikleri için gidememiş. ayrıca atatürk gerçekten ankarya bayılırıdı.çünkü nerdeyse yoktan var ettiği bi şehirdi ankara :)[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Venator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Ra_d, 27 Ekim 2004 00:13 tarihinde demiş ki: ya abi ankarayı anlmak gerekir önce.burda bi ay bi yaşamak gerekir. yani atam bile söylemiş,"ne olacaksa ankarada olsun salih" demiş. ki atam diye söylemiyorum çok zeki adamdır. Ya ankarada kalalı bi bucuk ay oluyo ama galiba ben anlamıyorum sorun bende midir nedir :P Olmazsa siz anlatın aydınlanayım atam demişse bişi vardır tabii kurt gibi adamdı. Belki de 18 yıldır ist'e alışkın olduğumdandır bilemiyecem biraz daha zaman gecsin hele alışaım iyice. Tatili fırsat bilip iste geldim zaten iki gundur hasret gideriyorum ozlemisim ya cidden ist guzel bogaz guzel taksim guzel :P ama herhalde ucuncu gune kalmaz trafikten sikayet etmeye baslarım doneyim ben en iyisi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İstanbul bu dünyada başka eşi yok istanbulun kalabalıgı havası suyu denizi yolları köprüleri herşeyi ile güzel bir şehir ortaköyü eminönüsü sirkecisi bakırköyü taksimi sultanahmeti zeytinburnu merteri bahçelievleri yeşilköyü etiler tarabya kilyos sarıyer yeşilyurdu heryeri ile güzel tabiki Ben 2. yılım bu sene Bursada 2milyonluk nüfüsü var ama bana kasaba gibi geliyor bursada yaşamak küçük bir yer gibi daralıyor için istanbul ferahlatıyor görünce herşeyi farklı bu şehrin tarihi dokusu yaşam tarzları çok çeşitli bir şehir nesini sevmiyorsun anlamıyorum valla :) bilmiyorum ............................................................................................................[signature][hline]:))) !!! ........................
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İstanbul zehir gibidir, ya da uyuşturucu gibi. Burada doğduysan zaten damardan yemişsindir, bir daha nereye gitsen ararsın, aynı tadı alamazsın, bir süre sonra da İstanbuuul diye sayıklamaya başlar hayata küsersin. Buradayken de bu şehir ağzıma s*çıyor diye söylenirsin, ilk fırsatta kaçmak istersin, ama nafile, kaçınca da geri dönersin. Bir vapura binip güneş batarken karşıya geçin, istanbullu değilseniz bile zehri alırsınız. Tamam Ankara güzel düzenli trafik yok, ama İstanbuldaki o büyü de hiçbir yerde yok. Doğma büyüme buralıyım, arada nice yerler gezdim, üç sene kesintisiz yurtdışında kaldım, dünyanın en keşmekeş, en güzel, en sakin şehirlerinden bazılarını gördüm, yine İstanbul gibisi yok diye döndüm. Kabul edin, burası gibi yok. Ama yaşamak için Anadolu tarafı, Avrupa tarafındakiler nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum bazen, hele Nişantaşı, Beşiktaş, Mecidiyeköy falan civarındakiler.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Öne çıkan mesajlar