Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Station Players !!!

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

athea AO orneginde haklı EQ da para güdüsü olmadan yapsaydı bu işi çok güzel olurdu ama bana laf atmayın uçarsınız cümlesini pek tasvip etmedim açıkcası illaki burda karşıt görüş olacak her karşıt görüşü yörünge dışı yaparsanız burda kimse kalmaz, unutmayınki burası kişisel sayfa değil tartışma uslübu olmalı, eğer nexcat, eşi ya da başka bir normal forum kullanıcısı sert üslub ile konuşuyorsa güzelce uyarılır bu uarıyı yönetici kişiyapıyorsa daha açıklayıcı ve mümkünse PM den uyararak rencide etmeden yapmalı.

Bende burda bir bölüm yöneticisiyim ve şimdiye kadar hep PM den uyarmışımdır..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 29 Ekim 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

inanmani beklemiyorum ama guru tanir bizi ya neyse..
ne dememi bekliyorsun anlamiorum ki ben athea ile tartistigimi anlasamadigimi sanirken goruyorumki genel yonetici kilifi altinda beni tehdit eden ve hakli cikmaya calisan birisiyle tartisiyormusum.

her neyse benim yuzumden bu kanali kapatmayi dusunduysen ucur bizi daha iyi..

pm olayinida katiliyorum.

bu kadar uzattigim ve uzadigi icin uzgunum

ucur bizi scotty :)[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kimsenin uçmasına gerek yok altı üstü bir oyun birbirimizi kırmaya gerek yok, bence PM den konuşun anlaşın.. =D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

hey allam lol ya
algilayamadiginiz isi kisisel boyuta getirenin ben olmadigim =]

1.
kotu niyetle sirf laf sokayim boyum uzasin mantigiyla atilmis taslarla ugrasamam, pm den uyarim falan da kasamam, tembel kadinim. ulu orta satasan ulu orta alir cevabini, budur.

2.
bu bolumde tartisma istemiyorum, benimle veya baska biriyle. haksiz yere satasan anca gider, budur.

kabak tadi vermeden kapansin bu mevzu artik.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sisteme alternatif olarak www.guildportal.com sitesini önerebilirim. Pek çok mmorpg yi destekleyen ve free olan bir sistemleri var. EQ2 için örnek bir guildportal.com sitesi isterseniz aşağıdaki link den bakabilirsiniz.

http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=17189&TabID=155198[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

ahhh birden gecmis aklima geldi hatirlarmisin bulva bizim ilk site burdandi. gercekten free ve cok guzel bir guild sitesi sadece reklamlari cok fazla idi ama cuzzi bir miktarla gidiyordu..

birde herseyi siz girmek zorundaydiniz.. insallah simdi gelismis ozelliklerle onumuze cikan entegre guild sistemi eq2 de basarili olur.

sevgiler[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

a ben bunu ilk defa goruorum, bilgileri otomatik mi guncellio bu da oyunlardan? level bilgisi goremedim ama, o kotuymus ehe

ornek veriosak madem bakin AO'nunki soyle [eet hastasiyim AO'nun sisteminin =p]

burdan chat client'i calistirabiliosunuz web'de java ile calisan, ya da irc'den de girilebilir. oyun icinde erisilebilen tum kanallara erisebilir ve chat aktivitelerine katilabilirsiniz. Sadece bedenen oyunda olmazsiniz =p

burdan da insanlarin isimlerini yazarak aratabilirsiniz.

burda gordugunuz benim karakteriminki gibi herkesin bi kisisel sayfasi var otomatik guncellenen.

burda da guild'in sayfasini gorebilirsiniz. meslek/irk/cinsiyet istatistiklerinden ortalama levellara kadar her turlu bilgi var. uye listesi, rank'i, meslek, level'i vs...

yani bunun gibi nefis bi sisteme alismisken muhtemelen daha dandiginin [bana ole gibi geldi, en azindan soe web sitesi COK yavas bu bile yeter daha dandik olmasi icin] parayla sunulmasini hazmedemiorum bi turlu ehehe =p
Sosyal ağlarda paylaş

cidden SOE nin web siteleri 2004 de patladı, önceden hızlıydı ama nedense bu sene çok berbat..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

AO'daki sistem o kadar iyi değil bence. Ne bir forum veriyor, ne bir calender. Bir guild sitesinin item'leri yada level'ları otomatik güncellemesinden çok, haberleşme ihtiyacını gidermesi gerekir.

GuildPortal'ı inceledim ve bayıldım. Tek kelimeyle harika. Varsın otomatik lvl güncellemesi olmasın, önemli değil. Siteden büyük bir guild'i yönetmek adına herşeyi yapabiliyorsunuz. Guild'e web sitesi ve çeşitli kaynaklar sağlama amacını en iyi karşılayan bu kesinlikle. (baktıklarım arasından tabi :P)

EQ2'ye gelince; Şöyle bir incelediğim kadarıyla tam olarak guild için bir haberleşme ortamı yaratmaktan yoksun olmuş ama AO'dan daha içerikli göründü. Ne yazıkki kullanışlılığı ortadan kaldıran bir yavaşlık söz konusu.

Anarcy Online'da, Evequest 2'de bir haberleşme ortamı yaratmaktan çok şöyle böyle bir haber verme ortamı yaratmış gibiler. Halbuki ihtiyaç olan bu değil bence.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 29 Ekim 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
AO'daki sistem o kadar iyi değil bence. Ne bir forum veriyor, ne bir calender. Bir guild sitesinin item'leri yada level'ları otomatik güncellemesinden çok, haberleşme ihtiyacını gidermesi gerekir.

Anarchy Online Bulletin Board

AO Player Events Calender[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215
Soidia - Saint - 205
Chrysaor - The Man - 200
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 ay boyunca guildportali kullandim bizim guild icin. gozlemlerin cok ama cok dogru qui, bir guildin organizesinden rosterina ,eventlerden haberlere ,ss gonderiminden , forumlarina , hikaye kismindan , ozel mesaj ve chatlesmeye kadar hersey var bunyelerinde.

tek eksik olarak ,

Everquest guildlerinin genelde kullandiklari raid ve puanlama takip modulunu gosterebilirim ama bunun icinde EQDKP denen ek bir modul var belese.

eq2 dede yok sanirim bu ek ki en onemli sey bizce. insallah olurda tek siteden gotururuz olayi.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

yaw iki dakka dinamit atmaya gittim napmışsınız ya :)
anlaşılan benim dinamitler burda patlamış lol

kardeşim ben athe'yle de nexcat'le de bu oyunu oynicam kafamı bozmayın bak uçururum hepinizi!

*!gömleğinin düğmelerini açıp vicuduna yapıştırılmış dinamit lokumlarını gösterir*

*!gömleğinin düğmelerini yeniden ilikler ama bir eli manyetodadır...*

ha şöyle...
gelelim o oyun kötü bu iyi konusuna :)
ben hepsini seviyorum ve oynuyorum valla, istemiyosanız sizin accountlarla da oynarım ona göre...

yalnız şaka bi yana eklemeden edemeyeceğim bir şey var ki o da AO'daki chat sisteminin aşırı derecede gelişmiş olmasıdır, ondan sonra çıkan tonla oyunda hala o oyundaki rahatlığı yaşayamadım, hatta öyle bir alışkanlık yapmış ki resmen konuşmak isteyip konuşamadığım bir kabusta gibi oluyorum diğer oyunlarda

haa tabi bu demek değildir ki ille de AO, ya da "çektir git ao oyna o zaman", bu daha çok bir ön bilgidir, bir "bakın böylesi de var" dır, gerçekten de bilmeyenlere anlatmam mümkün değil, ek programlarla AO'da oyun içinde neler yapılabildiğini...
yani şöyle bir örnek verebilirim, bir tradeskill itemin nasıl yapılacağını anlatan bir guide hazırlayıp, sanki web sitesi gezer gibi öğrenebiliyorsunuz oyun içinde, bunu da playerlar hazırlıyor, böylesine über bişe yani :D

elbette diğer oyunlarda ya da yeni çıkanlarda daha iyisini, geliştirilmişini görmek normal, ben diyorum ki şu şu oyunda böyle süfer bişe var, bir başkası da gelsin desin ki "aaa o şu oyunda da var", aksi halde şöyle oluyor ve gerçekten çok komik duruyor;

-bu oyunda shubuo var, büyük yenilik
-o dediğin şu oyunda da var ki? yeni bişe değil yani
-bi sn bu bahsettiğim şey senin dediğin oyundan daha önceki öteki oyunda da var

:D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 30 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
Bilemiyorum baby dragonum yok...

siz yoksa CE EEE almadınız mı?
peh...

benim beybi dragonum olacak, metalik grisinden...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...