Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Station Players !!!

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

evet eq2 nin mmo tarihine en buyuk artilarindan birisi sanirim bu hizmeti

oyun icersinde kurulu olan guildlere otomatik bedava bir hizmet sunmuslar ve oyun ile entegre bir web servisi sunmuslar. oyun disarsindan direkt karakterlerinize guild rosterina , guild ici chate kadar bir cok olaya erisebiliyorsunuz. bir goz atin

stationplayers.station.soe.com[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

lol be lutfetmisler
AO bunu bedava olarak herkese yillardir yapio zaten hatta guild listlerin xml i bile mevcut isteyene, oyun ici tum itemlar acik, database siteleri var hatta ordan olusturulan

lol marifetmis gibi koymuslar bi de buyuk hizmet seklinde =p

ben soe'nin hizmet anlayisindan pek hoslanmiorum aslinda, du bakalim eq2 de nasi olcak

[edit: typo]

[Bu mesaj athea tarafından 29 Ekim 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki iyi bisi, ama demek istedigim sey "evet eq2 nin mmo tarihine en buyuk artilarindan birisi sanirim bu hizmeti " olmadigidir. cunku AO bunu 3,5 yildir yapio zaten,... marifet diil yani, ilk hic degil. zaten yapilmasi gereken bisi, benim aliskin oldugum, olmadiginda o mmo'ya burun kivirdigim bisi
Sosyal ağlarda paylaş

hmm çok güzel olmuş ama 4 tane hizmeti de premium adı altında aylık 99 cent veya 2.99 dolar karşılığı paralı yapmışlar

bu olmamış :)
hepsi ücretsiz olsa nefis olurdu ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

athea'nın söylemek istediği bunu ilk yapanların soe değil funcom olduğu konusu değil zaten, yani ilk yapmak değil marifet (ford örneğine dayanarak söylüyorum)

marifet bunu ücretsiz yapmak, ya da yaa biz bunu da yaparız böyle büyüğüz işte dememek :p
zaten sadece funcom da değil, mythic de bunu yapıyor, guild ve karakterler hakkında bu kadar geniş olmasa da baya bilgi bulabiliyorsunuz, hatta yine funcom'un şöyle bir hizmeti daha vardı, mirc gibi karakterinizle login olup chat yapabildiğiniz bir program var, ama direk oyun içine bağlanıyorsunuz, yani görüntünüz, karakteriniz oyunda değil ama siz oyundaki her yazışmayı görebiliyosunuz, iş yerinden item satmaya birebirdi mesela bu olay :)

güzel bişe ama, olmamasına göre çok daha güzel :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Ekim 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

everquest AO dan once ve o da o chat programini kendisi sunuyor. oyundaki isim ve sifrenizle girip oyunda olmasanizda oyundaki arkadaslarinizla normal muhabbetinize devam ediyorsunuz. bu bence ao ile eq arasinda hic bir kiyaslamayi gerektirmiyor.

burasi eq2 forumu ve burda eq2 ozellikleri tartisilmali bilgilendirilmeli diye dusunuyor ve buranin modunun daha destekleyici ve eq2 tarafinda olmasini diliyorum.

evet bazi ozellikleri parali orada haklisin blackrose, ancak free olarak verdigi seylerde guzel.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız bu hizmetini soe kendisi Owahhh işte bakın biz ne güzel bi sistem kurduk hede höde gibi bir açıklama yapmadı.Oyuncuların kendi görüşleri onları yüceltende , onları göklere çıkartanda oyunculardır.Yapılması gereken bir hizmetti yapmışlar vesselam.Fakat bunun ne küçümsenecek nede böbürlenecek bir yönü olduğunu düşünmüyorum.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

hic ugrasamam takintili fanatik yaklasimlarla, sacmalamissin resmen nex... roz aciklamis benim ne demek istedigimi, anlayan anladi. ben oyuncuyum, ben musteriyim, ben bu olaya para odeyenim, elbette elestiricem. baska oyunlarin bedava yaptigi, lafini bile etmedigi biseyi parayla satarsa soe, karsiyim. nie goz gore gore onun tarafini tutim ki? heh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 29 Ekim 2004 13:26 tarihinde demiş ki:
hic ugrasamam takintili fanatik yaklasimlarla, sacmalamissin resmen nex... roz aciklamis benim ne demek istedigimi, anlayan anladi. ben oyuncuyum, ben musteriyim, ben bu olaya para odeyenim, elbette elestiricem. baska oyunlarin bedava yaptigi, lafini bile etmedigi biseyi parayla satarsa soe, karsiyim. nie goz gore gore onun tarafini tutim ki? heh

bu sekilde bir baslangic hic istemezdim eq2 bolumunde, bana takintili fanatik yakistirmasini yapmadan keske biraz dusunseydiniz. bilgisayar oyunlari bolumunde wowun kazandigi bir yazi yazmistim ancak guildimizin eq2 secmesi ile bu oyuna yonelmis bulunmaktayim.

neyse bunun onemi yok eger yazilarinizin manasini rozun aciklamalari sonrasinda ogrenecek veya baskalarinin onayi ile olay kapanacaksa birakalim benim yerime GM sizin yerinize roz yazsin.

ayrica GM inde dedigi gibi bunu ben yazdim soe bu sekilde bir aciklama yapmadi arti bedava olarak verdigi hizmetler zaten doyurucu, diger 4 ek ozellik secme hakki olarak bize birakiliyor.

herneyse bende anlamadim ne oldu[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere ilk is olarak sen uslubunu duzelt bakalim...

"eq2 nin mmo tarihine en buyuk artilarindan birisi " diye bi giris yapmissin... e degil... benim cevabim da bunun eq2 ile gelen bisi olmadigi idi ozetle. zaten var, zaten alisik oldugum bisi, yenilik degil benim icin, budur.

bunun karsiliginda cevabin:
said:
hizmet hizmettir..

ao nun yapmis olmasi kucumsemeyi gerektirmez. istersen git 60 larda yapilan ford arabalarla gez nede olsa ilk onlar yapti.

bah!

terbiyesizin direk, saldiricak yer ariosun...

sonra tuttun "buranin modunun daha destekleyici ve eq2 tarafinda olmasini diliyorum" dedin... yine cevabimi tekrarliyorum, ben musteriyim, ben buna para veriyorum, sonuna kadar elestiririm... bedava almaya alistigim hizmete de para vermem. bu olay soe'nin acgozlulugunden baska bisi diildir benim gozumde, sen hastalari olmaya devam edebilirsin, bu da beni inan ki hic baglamaz gelip burda car car etmedigin surece.

"bu sekilde bir baslangic hic istemezdim"
o zaman efendi gibi konusucaksin insanlarla. kimsenin sacmasapan saldirilariyla ugrasacak halim yok. hic bi oyun benim icin bu kadar onemli degil zaten.

kaparim gider eq2 bolumunu burasi her gun hir gur cikicak bi yer olucaksa eger. umrumda bile degil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patrunjely, 29 Ekim 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Bence sorun eq2 nin cikmasina cok az bir sure kalmisken, insanlar bu oyunun cikacagi gunu dort gozle beklerken, birisi -hele hele alan yoneticisi- kalkip soe ye bok atip AO ile EQ yu kiyaslarsa insanin, hadi o zaman sizi AO ya geri alalim, diyesi geliyor uzgunum ama ...

fake accountlarla burada gelip , insanlar hakkında ileri - geri konuşmanı gerketirmez!...

burada bir konu açıldı.O konu hakkında fikirler öne sürüldü.Fikirler değişti veya değişmedi bu kişilerin kendi problemi fakat buraya fake accountla gelipte insanlara laf atman hiçde doğru bir davranış değil.Elbetteki insanlar eleştireceklerdir.Sonuç olarak İyi bir oyuncu iyi bir eleştirmendir bana göre.Eq2'de tüm eleştirileri kaldıra bilecek bir kapasteye sahip olan bir oyun lütfen bu kadar acımazıca taşlamalar atmayalım![signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

lol cok eglendim yine, hastasiyim ailenizin, heycanla izlioruz =] bakalim bi sonraki aile bireyi ne zaman gelicek benimle anlasamayinca =p

lol bole bi enteresan beenmiosan oynama, git ao'ya geri tripleri falan. kim kimi nerden kovuyo, dagdan gelip bagdakine nasi laflar edilio onu ben pek cikaramadim =p

nex ve esi (lol peki) bu bi uyari olsun, bi daha sacmasapan laflarla ortaligi karistirma cabanizda ucarsiniz haberiniz ola.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...