Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MuHaBBeT KuŞu'm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana Bir Arkadaşım Kuşların Boynunda Bi İp Gibi Birşey Olduğunu Ve Bu İpin Öleceği Zaman Çıktığını MuHaBBet Kuşu'nunda O İpi Bağlayıp Kendini Astığını Söyledi Bu Doğrumu Arkadaşlar ??????
Mesaj tarihi:
Arkadaşım Böyle Söyledi Ama Neyse Size Bişey daha Sorcam?

Benim Muhabbet Kuşu'mun Ayağına İp Dolandı Bu İpi Çıkarmaya Çalıştım ama Çok Az Bi Parça Kaldı 1-2 Gün Sonra Ayağında Yaralar Oluştu Bu Yaradan Dolayı Çok Üzüldüm Ve Hemen Veterinere Gittik Kadın Çıkardı İpi Ama Kuşumun Ayağı Bir Anda Şişti Ve Bana Bi Tavsiye Verdiler Doğrumu Acaba ?

= Vitaminli yem yedirin ama bişey yapamayız ölür dedi. :1shok: Hemen eve gelip internetten araştırdım. Kuşlarda olan bir hastalıkmış. AYAK ŞİŞLİĞİ adı. hem de çok ciddi bişey değilmiş! Terramycin diye eczanede 2 liraya satılan bi deri kremi var. onu çeyrek aspirini ezerek karışımı kuşumun ayağına sürdüm. 1 hafta kadar sürede iyileşme gözleniyormuş, araştırmalarıma göre.
Götürdüğümüz adama kalsa kuş ölüp gidicekti. Başınıza böyle bişey gelebilir, kuş sahiplerini bilgilendireyim dedim.
Mesaj tarihi:
1 hafta sonra geçmezse şiş yerin dibinden tırnak makası yada herhangi bi kesici alette ayağını kesin
pomatla tedaviye devam edin.. kanseri yenmiş olacaksınız... sıkıntı yok
  • Yeni Oluştur...