Enes18 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bana Bir Arkadaşım Kuşların Boynunda Bi İp Gibi Birşey Olduğunu Ve Bu İpin Öleceği Zaman Çıktığını MuHaBBet Kuşu'nunda O İpi Bağlayıp Kendini Astığını Söyledi Bu Doğrumu Arkadaşlar ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Kesinlikle dogru ben bu sekilde 3 kusumu kaybettim, artik daha fazla dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yok o doğru deil. doprusu arkasından sandalye çıkıyor, üstüne oturuyor, elektrik veriyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahahaha @2 hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahahahha nereden aklınıza geliyor lan böyle şeyler! iyi fake bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enes18 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Arkadaşım Böyle Söyledi Ama Neyse Size Bişey daha Sorcam? Benim Muhabbet Kuşu'mun Ayağına İp Dolandı Bu İpi Çıkarmaya Çalıştım ama Çok Az Bi Parça Kaldı 1-2 Gün Sonra Ayağında Yaralar Oluştu Bu Yaradan Dolayı Çok Üzüldüm Ve Hemen Veterinere Gittik Kadın Çıkardı İpi Ama Kuşumun Ayağı Bir Anda Şişti Ve Bana Bi Tavsiye Verdiler Doğrumu Acaba ? = Vitaminli yem yedirin ama bişey yapamayız ölür dedi. :1shok: Hemen eve gelip internetten araştırdım. Kuşlarda olan bir hastalıkmış. AYAK ŞİŞLİĞİ adı. hem de çok ciddi bişey değilmiş! Terramycin diye eczanede 2 liraya satılan bi deri kremi var. onu çeyrek aspirini ezerek karışımı kuşumun ayağına sürdüm. 1 hafta kadar sürede iyileşme gözleniyormuş, araştırmalarıma göre. Götürdüğümüz adama kalsa kuş ölüp gidicekti. Başınıza böyle bişey gelebilir, kuş sahiplerini bilgilendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Adam uo'cu dfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 1 hafta sonra geçmezse şiş yerin dibinden tırnak makası yada herhangi bi kesici alette ayağını kesin pomatla tedaviye devam edin.. kanseri yenmiş olacaksınız... sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar