Enes18 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bana Bir Arkadaşım Kuşların Boynunda Bi İp Gibi Birşey Olduğunu Ve Bu İpin Öleceği Zaman Çıktığını MuHaBBet Kuşu'nunda O İpi Bağlayıp Kendini Astığını Söyledi Bu Doğrumu Arkadaşlar ??????
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Kesinlikle dogru ben bu sekilde 3 kusumu kaybettim, artik daha fazla dikkat ediyorum.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yok o doğru deil. doprusu arkasından sandalye çıkıyor, üstüne oturuyor, elektrik veriyor sonra.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahahahha nereden aklınıza geliyor lan böyle şeyler! iyi fake bu
Enes18 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Arkadaşım Böyle Söyledi Ama Neyse Size Bişey daha Sorcam? Benim Muhabbet Kuşu'mun Ayağına İp Dolandı Bu İpi Çıkarmaya Çalıştım ama Çok Az Bi Parça Kaldı 1-2 Gün Sonra Ayağında Yaralar Oluştu Bu Yaradan Dolayı Çok Üzüldüm Ve Hemen Veterinere Gittik Kadın Çıkardı İpi Ama Kuşumun Ayağı Bir Anda Şişti Ve Bana Bi Tavsiye Verdiler Doğrumu Acaba ? = Vitaminli yem yedirin ama bişey yapamayız ölür dedi. :1shok: Hemen eve gelip internetten araştırdım. Kuşlarda olan bir hastalıkmış. AYAK ŞİŞLİĞİ adı. hem de çok ciddi bişey değilmiş! Terramycin diye eczanede 2 liraya satılan bi deri kremi var. onu çeyrek aspirini ezerek karışımı kuşumun ayağına sürdüm. 1 hafta kadar sürede iyileşme gözleniyormuş, araştırmalarıma göre. Götürdüğümüz adama kalsa kuş ölüp gidicekti. Başınıza böyle bişey gelebilir, kuş sahiplerini bilgilendireyim dedim.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 1 hafta sonra geçmezse şiş yerin dibinden tırnak makası yada herhangi bi kesici alette ayağını kesin pomatla tedaviye devam edin.. kanseri yenmiş olacaksınız... sıkıntı yok
Öne çıkan mesajlar