hoboni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bir zamanlar sitenin birinde veritech'lerin ayrıntılı çizmlerini bulmuştum. adamlar nasıl transform olacağını falan yapmışlar yani teorik olarak mümkün bu mechaların yapımı. hadi yapalım bi tane. heh he. herneyse işte ben hıyarlık edip bu siteyi sık kullanılanlara eklemedim şimdi de bu çizmleri arıyorum. bununla ilgili bilgisi olan var mı? ya da site adresi bilen. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bu site olmasın ? Aha bu :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bende bir robotech hayranı olarak macross-zero'yu izlederim.Eğer izlediyden ordaki bir mecha'nın nasıl uçuş modundan robot moduna geçtiğini ayrıntılı olarak göstermişti...BAAYA İYİ BİR AYRINTI :)[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 teşekkürler. anime gen.tr değildi ama bakayım yine de. yabancı çok uzun bir adresi olan bir siteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 macross-zero oav 5. bölüm anbu tarafından sub lan dı:) http://a.scarywater.net/anbu/[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 anime.gen.tr da yok maalesef. macross zero ilk dört bölümü izledim. 5. bölüm az kaldı. o nasıl dogfight sahneleri öyle abav abav. bir f-14 ve mecha hayranı olarak acayip zevk aldım. ah ulan ah biraz daha yetenek olsa da ömrümün sonuna kadar macross mechaları çizsem 3d animasyonlarını yapsam. keşke japon olsaydım diyesi geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yapan:riza nazim ulusoy Buyrun bunu buldum, pek teknik degıl ama arkadas fena modellememis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar