LethE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bilen varmı aceba?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 SNN var, ama internet oyunları listesinde bir gün gözüküp bir gün gözükmemesi deli edecek beni.. -s parametresi falan yalan zaten, oyun üzerinde hiç bi etkisi yok.. Direct IP Connection da -s denio, onun da bi olayı yok.. Varsa bi bileni Allah razı olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 -s212.109.99.236:2302 sanane bu ben cats RAidin&tradin ve oynuyom 24/7 fishbowl [ranma] bi server daha va radını unuttum oralarda oynarsanız yabancı olarka en iyi pingler onlar...[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 -s parametresinin ne işe yaradığını söyler misin..? Direct IP Connection tadında, global list de olmayan bi sunucuya bağlanmak için kullanılması lazım, ama oyunu -s parametresi olmadan çalıştırmakla hiç bir farkı yok, gene Multiplayer / Internet kısmına girip ana listeyi beklemek zorunda kaliosun, direkt -s parametresiyle verdiğin sunucuya bağlanma die bi olay yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 hisar bilgisayarın şifreli sunucusu vardı 170-180 pingti ki bu FL için çok iyi ping demek..[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Neden şifreli yaparlar ki, Hisar'ın sahibinin çocuğu mu oynicakmış.. Hey allaam.. (Bu arada SNN kabloya 15 ping verio da listede gözükmesi gibi bi ön şart var tabi :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Eğer -S ile açarsan globale bağğlanamdan once sananeye bağlanıyor orda hemen çıkıyor (server açıksa).. bi dene istersen şimdi.. 170 ping iyim iarkadaşlar yapmayın elin yabancı serverında 220 ile oynuyoz :D.. hisar halt etmiş yani.. snbnn 50 den yukarı çıkmad ıdaha.. outcastleride kafalamışım bugun ohh.. beklerim kapışmaya..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 şifreli çünkü public amaçla açılan bir server değildi arkadaş arasında oynamak için kurulmuş öss sonrası umarım adam gibi modlar çıkar da deli gibi FL oynarım süper bi oyun.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: LethE, 26 May 2003 01:18 tarihinde demiş ki: Eğer -S ile açarsan globale bağğlanamdan once sananeye bağlanıyor orda hemen çıkıyor (server açıksa).. bi dene istersen şimdi.. 170 ping iyim iarkadaşlar yapmayın elin yabancı serverında 220 ile oynuyoz :D.. hisar halt etmiş yani.. snbnn 50 den yukarı çıkmad ıdaha.. outcastleride kafalamışım bugun ohh.. beklerim kapışmaya..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Ya ben neyi yanlış yapıyorum ki..? Sırf SNN için değil, "Bilmemne 7/24 Dedicated" gibi bi yabancı sunucunun IP sini ve portu verdim -s ile , hiç ama hiç bişey fark etmedi .. Gene bütün listenin yüklenmesini beklemem gerekti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Abii ağlamak istiyorum yaaa.. -s değil, -S (büyük harf) kullanmak gerekiomuş.. Hey allaam :D Oyunun kendi Direct IP Connection script i bile -s diye yazio ama, ayıp.. Her neyse, herkese teşekkürler.. SNN sunucusuna -S212.109.99.236:2302 parametresiyle ulaşılıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 np :).. oyundaki nick ne bi hata ytaptım geyiğine starlancer koydum adımı oyle kaldı.. birlikte biras av yaparız :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Xasf aynen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar