Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freelancer için Hızlı veya Yerli server

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
SNN var, ama internet oyunları listesinde bir gün gözüküp bir gün gözükmemesi deli edecek beni.. -s parametresi falan yalan zaten, oyun üzerinde hiç bi etkisi yok.. Direct IP Connection da -s denio, onun da bi olayı yok..

Varsa bi bileni Allah razı olsun ..
Mesaj tarihi:
-s parametresinin ne işe yaradığını söyler misin..?
Direct IP Connection tadında, global list de olmayan bi sunucuya bağlanmak için kullanılması lazım, ama oyunu -s parametresi olmadan çalıştırmakla hiç bir farkı yok, gene Multiplayer / Internet kısmına girip ana listeyi beklemek zorunda kaliosun, direkt -s parametresiyle verdiğin sunucuya bağlanma die bi olay yok..
Mesaj tarihi:
hisar bilgisayarın şifreli sunucusu vardı 170-180 pingti ki bu FL için çok iyi ping demek..[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
Mesaj tarihi:
Neden şifreli yaparlar ki, Hisar'ın sahibinin çocuğu mu oynicakmış.. Hey allaam..

(Bu arada SNN kabloya 15 ping verio da listede gözükmesi gibi bi ön şart var tabi :( )
Mesaj tarihi:
Eğer -S ile açarsan globale bağğlanamdan once sananeye bağlanıyor orda hemen çıkıyor (server açıksa)..
bi dene istersen şimdi..
170 ping iyim iarkadaşlar yapmayın elin yabancı serverında 220 ile oynuyoz :D.. hisar halt etmiş yani.. snbnn 50 den yukarı çıkmad ıdaha.. outcastleride kafalamışım bugun ohh.. beklerim kapışmaya..[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Mesaj tarihi:
şifreli çünkü public amaçla açılan bir server değildi
arkadaş arasında oynamak için kurulmuş

öss sonrası umarım adam gibi modlar çıkar da deli gibi FL oynarım süper bi oyun.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 26 May 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
Eğer -S ile açarsan globale bağğlanamdan once sananeye bağlanıyor orda hemen çıkıyor (server açıksa)..
bi dene istersen şimdi..
170 ping iyim iarkadaşlar yapmayın elin yabancı serverında 220 ile oynuyoz :D.. hisar halt etmiş yani.. snbnn 50 den yukarı çıkmad ıdaha.. outcastleride kafalamışım bugun ohh.. beklerim kapışmaya..[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC

Ya ben neyi yanlış yapıyorum ki..? Sırf SNN için değil, "Bilmemne 7/24 Dedicated" gibi bi yabancı sunucunun IP sini ve portu verdim -s ile , hiç ama hiç bişey fark etmedi .. Gene bütün listenin yüklenmesini beklemem gerekti ..
Mesaj tarihi:
Abii ağlamak istiyorum yaaa.. -s değil, -S (büyük harf) kullanmak gerekiomuş.. Hey allaam :D

Oyunun kendi Direct IP Connection script i bile -s diye yazio ama, ayıp..

Her neyse, herkese teşekkürler.. SNN sunucusuna -S212.109.99.236:2302 parametresiyle ulaşılıyor ..
  • Yeni Oluştur...