Spartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 open beta olacak mı? official siteden herhangi bir bilgiye ulaşamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 open beta olmayacak oyun 8 kasimda dagitima cikiyor sanslilar 9 kasimda ellerinde gorecekler oyunu zaten cok oncedende open beta yapilmayacagini okumustum dev soylesisinden.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 eyvallah sagol. bi sorum daha olacak.avaturkdeki ön sipariş için verilen fiyat oyun ciktiktan sonra geçerli olmayacak mi? eğer fiyat artacaksa ben de vereyim şimdiden sipariş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 büyük ihtimal artacak çünkü 200-250 civarı getirecek avaturk, tahminen daha sonra gelecekler 70-80 milyon civari gibi olur..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 su anda avadaki fiyatlar inanilmaz nasil bir anlasma yaptilarsa ve eger bu isi bu sekilde becerirlerse alinlarindan opecegim.. cunku CE disarda 89 dolar ava da 75 milyona satiyor.. insallah dogrudur[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 avaturk de satılan CE değil ki, normal box sadece DVD edition..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ava da elinizde 20 kasim falan diyor. 8 inde shipping ler başlayacaksa 20 sinden önce de alabiliriz sanırım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bilgi olsun diye yaziorum, haberim olan tek fiyat ingiltere fiyati. preorder paket play.com'da 25 pound'a satiliyo ama release sonrasi 35'e cikacak fiyati. eger bi tanidiginiz varsa ingiltereden getirtmenizi tavsiye edebilirim, 70 milyon gibi biseye gelio, posta ucreti de 5 milyondur en fazla. Ben burdan bi suru insana alip yolladim/yollamaya devam ediorum, mantikli gorunuyo. Ve ne yazik ki hayir, daha fazla insana yollayamam cunku baydim ve kredi kartinda limit kalmadi bu ay =p ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 peki Turkiye'ye shipping yapıyormu veya yapan firma biliyormusunuz? CE almayı düşünüyorum da..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 avaturk çok ucuza getiriyor gibi gözüküyor bilmiyorum.Bizde Amerikadan Sipariş ettirdik hadi bakalım hayırlısı.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 avada iki pre order sikki var en son collectors edition adi altinda bir seyde getiriyorlardi. ve icerigi ayni idi ama fiyat yari yariya ucuzdu amerikadan.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Guru, 29 Ekim 2004 17:02 tarihinde demiş ki: peki Turkiye'ye shipping yapıyormu veya yapan firma biliyormusunuz? ingiltereden bilmiorum, bahsettigim play.com turk kredi kartini bile kabul etmedi =/ roz nerden siparis etmis onu soralim bi *roooooz diye bagrinir*, hemen gelmis character creation kiti falan... avaturke ne kadar guvenilebilir onu da bilmiyorum, ben tr'den siparis vericek olsam herhalde biraz daha paraya kiyar kendim getirtirdim yeniden avaya guvenip yayan kalmamak icin. star warsda patladilar valla, cok tatsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 önemli olan zamanında getire bilecek mi? swg gibi patlak vermesinde[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 aslında avaturk den cok turkiye nin gumruk sistemine guvenmiyorum, gumrukte takılırsa o oyunlar yalan olur pre-order verenler..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 SOE gonderiyor turkiyeye nerden mi biliyorum :) sssht[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tabi canim, muhtemelen ole bisidi, avaturk kendi kicini yayip yattigi ilgilenmedigi sallamadigi icin vs degildir gecikme sebebi, vardir mutlaka bisi. gumruk, delivery vs. kart atiosun gelmio turkiyeye, arkadasina kullanilmis ram gonderiosun gumruge takilio ole bi acaip canim memleketim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İnşallah gecikmez.[signature][hline]4eVe|2 ..............[EcZ] FeSTiVaL is BacK by.....................dR_Jeee_KiLL & festival.Jeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Guru, 29 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki: aslında avaturk den cok turkiye nin gumruk sistemine guvenmiyorum, gumrukte takılırsa o oyunlar yalan olur pre-order verenler.. takılmaz eğer 1 tane isterseniz :) nerden mi biliyorum? ben bunu hep yapıyorum :D @athea pre order verdim eq2 için, SOE'den aldım direk, character creation kit geldi hem de 2 günde, nanide ülkemde istanbuldan bile 2 günde geliyo anca paketler :D yani alacak olanlar SOE'den alabilirler, çok hızlı geliyor, takılma da olmaz merak etmeyin, birkaç tane istemezseniz yani, biraz kargo masrafı olacak ama 40 yılda bir o kadar delilik bişe yapmaz ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 çok pardon soe nedir? web sitesi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 SOE=Sony Online Entertainment aldığım adres de bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Roz da zamaninda 'ahaturk!' olarak oyun dagitimi yapardi hatirlariz .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hmz SOEden almak var ama parada giriyor ya[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kasma 39 dolar shipping alıyor..50 dolar da oyun oooo:)üstelik birçok kişi aynı anda ısmarlasa bile sanırım shipping düşmüyor[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bana kalırsa en iyisi oyun çıkıp d&r vs de satılana kadar beklemek. en azından ben öyle yapacagim. problemsiz ve en hesaplı o şekilde olacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Lion_Strimple, 30 Ekim 2004 13:06 tarihinde demiş ki: Roz da zamaninda 'ahaturk!' olarak oyun dagitimi yapardi hatirlariz . halk arasında daha çok "ahakeriz" olarak ün salmıştım amma velakin... SOE'nin kargo ücreti kadar diğer yabancı siteler de alıyor, kıyaslarsak ben SOE'i tercih ederim çünkü inanılmaz hızlı geldi bana paket, amerikadan alsam mümkün değildi bu kadar çabuk gelmesi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar