Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elit Farm

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Dh main charımdı 1.0.3ten sonra barbar oynamaya basladım. DH ile 140k dpsle rahat kesiodum ama one shot yeme olayı can sıkabiliyordu. Dün barbarımla lvl60 oldum 500k harcayıp ahden topladıgım gearla dual weaapon act1deki elitleri tavuk kesermiş gibi keserek geçtim.Cok rahatta farmlıyorum act1 ve eklemek isterimki cok daha zevkli ;p DH'nin ayarında gear barbda olsa olabilecekleri düşünemiorum bile. Kişisel fikrim barb > dh
Sosyal ağlarda paylaş

spankyah said:

Cok rahatta farmlıyorum act1 ve eklemek isterimki cok daha zevkli ;p DH'nin ayarında gear barbda olsa olabilecekleri düşünemiorum bile. Kişisel fikrim barb > dh

Barb zaten > DH.

Millet 2 ayda endgame farmlayabilmek gibi fantazilerde olduğu için QQ yapıyordu.

DH glass cannon gidince daha ucuza ve direk act3e başlanabiliyordu işte. Ki o da arcade stayla, rüzgar ters esse ölüyordunuz, siegebreakera kadar 354676 kere öle öle sözde "farm" yapıyordu insanlar sdfsg. O da artık yalan oldu zaten 70k full repair cost üstüne nt nerf üstüne bir de siegebreakera verilen default reflectle.

edit: yeni sayfa olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım

teleport cdsi gelene kadar 2 wall atıo o yüzden arada lethal olmayan damage yiyip teleport cdsi sıfırlamak gerekio yoksa büyük bi sıkıntı yok orda illusionist wall + nightmarism etkilerini aynı anda gösterince tırt olduk o kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende aynı buildle aynı şekilde oynuyorum videoda kendimi gördüm neredeyse şuan 2 gündür oynuyorum böylede sıkıntı champler degil ölmeden alıyorum alayını ama.. o fields of slaughtera adım atıyorsun her yerden mob geliyor spearman 4 tane + 4 herald geliyor tremor flm geliyor ya çok sıkıntılı onlara ölüyorum ya ben :D oraya blade dancerla girip sonra mı kite builde dönsem napsam :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...