-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Wolas said: aynen 600 resistle monk alayına gider act3 de tanklıyo. dostum çok yanlış değerlendiriyorsun act3ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Dh main charımdı 1.0.3ten sonra barbar oynamaya basladım. DH ile 140k dpsle rahat kesiodum ama one shot yeme olayı can sıkabiliyordu. Dün barbarımla lvl60 oldum 500k harcayıp ahden topladıgım gearla dual weaapon act1deki elitleri tavuk kesermiş gibi keserek geçtim.Cok rahatta farmlıyorum act1 ve eklemek isterimki cok daha zevkli ;p DH'nin ayarında gear barbda olsa olabilecekleri düşünemiorum bile. Kişisel fikrim barb > dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 allahın adıyla tokadı yerleştirdin mi, elite bile imana gelir. aç rahip yemek yerken elit kes. ben öyle yaptım mutluyum. ibretim de alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 act 1 elitelerini tavuk gibi kesiyorsun 500k harcayıp aldığın item ile oraya kadar herşey güzel. anahtar kelime act 1 orda. 500k harcamadan da keserdin büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 barbarın durmunu tam bilemiyorum ama ben suan dual wield full ofansif skille herseyi tanklayabiliyorum azmodan dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 spankyah said: Cok rahatta farmlıyorum act1 ve eklemek isterimki cok daha zevkli ;p DH'nin ayarında gear barbda olsa olabilecekleri düşünemiorum bile. Kişisel fikrim barb > dh Barb zaten > DH. Millet 2 ayda endgame farmlayabilmek gibi fantazilerde olduğu için QQ yapıyordu. DH glass cannon gidince daha ucuza ve direk act3e başlanabiliyordu işte. Ki o da arcade stayla, rüzgar ters esse ölüyordunuz, siegebreakera kadar 354676 kere öle öle sözde "farm" yapıyordu insanlar sdfsg. O da artık yalan oldu zaten 70k full repair cost üstüne nt nerf üstüne bir de siegebreakera verilen default reflectle. edit: yeni sayfa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wizört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 siegebreakermı kaldı 1.0.3'le, kimsenin bosslara girdiği fln yok, girende gereksiz yere min 1 garanti rare için kendine eziyet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 siegebreaker o kadar zormu oldu? ssli 90k dps im var 2.5 dakkada falan rahat rahat kestim dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yoo gayet rahat hala. boss zaten kolaydı her zaman da bazı packler sıkıntılıydı patcten önce. şimdi onlarda daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 siegebreaker zor değil, 30-35k dps üstü falan rahat yeter 4dkda kesmeye ama kesmek anlamsız orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Zegna said: barbarın durmunu tam bilemiyorum ama ben suan dual wield full ofansif skille herseyi tanklayabiliyorum azmodan dahil. zegna buildini , damage ini falan bi yazabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#aYXgih!XUd!acbYcc 1750 dex %26 crit chance %230 crit dmg 1.1k life on hit 41k hp 690 all resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 38k hp, 850 all resist, %32 crit, %220 crit dmg, 68k dmg ile act 3 farmliyorum, bir sorun yok, 30-40 dkkda 5 nephalem + azmodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 68k dmg bufflu halimi? bi gear gosterirsen merak ettim dexini o zaman hehe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Class wizard benim, wolas için wizard speclerini yazdım. Dmg bufflı magic weapon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ha monk sandım dedim 68 k filan noluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hpyi 25 civarına çek, crit change çok azda, blade dancer buildi var tankla direk fire chain dışında bir sıkıntı yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Pascha said: shippy video paylasabilirmisin neyi yanlıus yapıyoruz ? bide sanırım wizard dan bahsediyoruz dimi ? üşenmedim çektim upload ettim 4 saatimi yedin 1 2 müzikte attım altına inş hoşuna gider.Önüme gelen ilk 5 packi kestim biraz kolay geldi packler ama bu video tutarsa gerisi gelir :) Wizard kite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 idolümsün shippy.birde diablo solo kill videonu koyabilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ShojikaTheKidCutter said: idolümsün shippy.birde diablo solo kill videonu koyabilirmisin. çok bayık fight bidahada gitmem heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 guzelmis video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Lind3r0th said: Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım teleport cdsi gelene kadar 2 wall atıo o yüzden arada lethal olmayan damage yiyip teleport cdsi sıfırlamak gerekio yoksa büyük bi sıkıntı yok orda illusionist wall + nightmarism etkilerini aynı anda gösterince tırt olduk o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 abi bende aynı buildle aynı şekilde oynuyorum videoda kendimi gördüm neredeyse şuan 2 gündür oynuyorum böylede sıkıntı champler degil ölmeden alıyorum alayını ama.. o fields of slaughtera adım atıyorsun her yerden mob geliyor spearman 4 tane + 4 herald geliyor tremor flm geliyor ya çok sıkıntılı onlara ölüyorum ya ben :D oraya blade dancerla girip sonra mı kite builde dönsem napsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar