Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 selam, bugün farları temizlemesi için bırakmıştım arabayı servise gece yolu göremiyordum o noktaya gelmiş ynai farlar lol, neyse farlar şu anda gayet iyi aydınlatıyorda şimdi farkettim arabaya yağ eklerken; sağ ön far park yakınca dııırtdıtdıtdıt şeklinde ses çıkarıyor 1-2 saniye kadar sebebini anlamadım buraya sorayım dedim. summon paramecium here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ampul yerinden oynamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Hayır bide tatile çıkıyorum bir kaç saat içinde uzun yol sıkıntı yapmazsa 1 hafta gelince zaten detaylı bi baktırıcam cartına curtuna aracında yola çıkarken böyle sıkıntılar çıkması deli ediyor beni. Bu yetmezmiş gibi yağ deposu kapağını çok net şekilde fanın altına doğru düşür, sonra 1 saat çıkarmaya uğraş falan öaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Biraz araştırdımda xenonda ses sorununu : Birisi balasttan olur demiş ; sorun yaşayanda baktığında balastta ıslaklık vardı demiş. Diğeri : bir kaç saniyede kesiliyor diyince far motorundandır ses sürekli değilse sorun olmaz far açıldığında ayaladığın konuma geliyordur demiş ; bunca zaman ses çıkarmıyordu benimki ama far motorunu almayalım elimize yolda; hadi eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Selam, ınnnnnnn gibi bir ses ise genelde elektronik resonans denen bir halttan oluyor o ses. Benim Nokia'nın şarjı yapıyor mesela ki switch mode(eski tip trafolu değil yani) tip olmasına rağmen. Eğer xenon varsa balastı da yapabilir ama balastlar içlerine su almayacak yapıda olsa gerekler. Ama dıdıdıııı tarzı bir şey ise bana mekanik ses gibi geliyor. Farın yüksekliğini ayarlayan motor olabilir. Veya xenon farın sağa sola dönen tip ise belki onun motoru da zorlanıyor falan olabilir. İşin garibi parklar açıkken 2 motorun da devrede olması durumu. Far yüksekliği ve xenon açı motoru sadece kısalarda devrede olmalılar. Parklar aktifken bile far yükseklik ayarının devrede olacağını sanmıyorum. Bence servise götürüp baktır, arızanın ehemmiyetini öğren. Eğer çok önemli değilse git tatiline :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Geldim bile tatile, tabi yol boyunca aracın basık ve lastiklerin büyük jantların 19 olması sebebiyle bavullarla beraber iyice basılan arka taraf her ivlemenmede her bozuk yokla gaaarç gaaarç die sürrttü sürekli.. Diğer arabayla çıkmalıydım yola benim eşşekliğim tamamen. Spor arabayla tatile falan çıkılmaz türkiyede, selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sat bana porşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 diablo3 vericem ben sana önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar