Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BH jedi missionlar

faki

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar, bugün invest 3 bitti terminali açtım oha dedim :) yani tonla 100k nın üzerinde 300k da görülmüştür mission var. Bunların hepsi player jedi mı yoksa içlerinde npc da var mı eğer varsa nasıl anlicaz ? ve bildiğim kadarıyla jedi ların skillerini görebildiğimiz konusunda bir şeyler duymuştum, nasılş görüyoruz ki bide işin inceliklerini yazarsanız pek memnun olurum :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk missionımı aldım, şanşa online çıktı ama lightsaber ı .... me soktu :D

Sabaha kadar jedi lardan reskill yiyeceğiz herhalde :D

Nese bu işin ince ayrıntılarını öğrenirsem sanırım biraz ayakta kalaiblirim :D[signature][hline]Callawey Excalibur
www.babalarcortlamaz.com
Sosyal ağlarda paylaş

npc yok. Yeni sisteme biraz uzak kaldım, ama olay şu. Jedi skill pointi başına 2k alıyorsun. Yani adam 100 point harcadıysa jedi skillerine, 200k lık bir görev oluyor. Böylece mission fiyatından adamın skill pointlerini çıkarabiliyorsun vs.

Skill point hesaplanmasına sebep olması biraz saçma olsa da, her mission a hakkını veren güzel bir sistem.

Görev için Kadaara'ya git Naboo da. Orada starporttan çıkınca sola dön, ilerde sağda duvar kenarında bir girintide spynet i göreceksin, adama tıkla, DNA sını al target in. Sonra şehir dışına çıkıp probe droid salla, kafana düşen probe droide dna yı ekle. Gidicek bu ve bir süre sonra gezegeni söyleyecek sana. Sonra bu gezegene gidip droid salacaksın işte =)

İlk jedi ını öldürmek süper birşey oluyor, elin ayağın titriyor ilk görevde =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

İnce ayrıntıları şunlar :

Zırh giyme (Adam ls kullandıkça)
Güzel dmg artıran pup kullan.
Vercupti ve Synsteak ye.
Adama bodoslama dalma, unutma ki BH ların attackları falan adamı maymun etmek üzerinedir. KD at, blind et, dizzy et vs. Direk körü körüne fan shot yaparsan, adam yeni padawan veya initiate değilse nah alırsın yani =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu akşam oldukca deneğim edindim :)
Yaklaşık 8 jedi denedim 8 ide ls yi soktu bana :)
missionlarına alırken isimlerini friend listeme ekleyip online mı değil mi diye kontrol ediyorum.

Jedi lara karşı en büyük eksiğim ise malesef kd, defensim yok bide aksi gibi bendede yok :D

Nese bir tanesini iki kişi kovaladık, adam force run la kaçıyor aha öldürecez dedik, herif meğersem knight ın yanına kaçıyormuş :) sonra tabi doğradı knight bizi :D

Nese bi mission daha aldık, dantooine mopda bekliyo hedef bizi :) nese gittik baktık alınacak bir eleman. Attack dedik allahım one mop jedi doluymuş hepsi de aynı partide :D bize direk tecavüz ettiler :) ama yanlış adam bana db attığı için missionı kayıp etmedim sonra hazırlandım güzelce elemanı tekrar arattım eleman kendi şehirlerinde kımıldamadan duruyor gittim aha banlanmışım şehirden :) nese eleman dur dedi durdum teslim ol dedi oldum :) elemanın yanında 8 ikşi daha var. nese teke tek yapıyon mu dedim, eleman tamam dedi, yanındakilere dalmayın dedi bunlarda hep imp ve overt lar :)

Nese elemana daldım canı yarıya indi ben hala fulum aha ilk jedi mi kesiyom dedim, bir tane daha jedi geldi kendisinin gücünde bana ls yi fırlattı, yanındaki diğer elemanlarda tecavüz etti :) buda fail :) böle böle akşamdan beri reskill yiyom ama azim salammış bende :) hala deniyom :)[signature][hline]Callawey Excalibur
www.babalarcortlamaz.com
Sosyal ağlarda paylaş

eğer pistol kulluyorsan kd etmek için önce dizzy yap adamı sonra supression fire yap bir ihtimal yere düşebilir. sonra direk eye shot spam yapacaksın baktın jedidan kaçamıyon pistol melee defans yap kd defansı yoksa direk yerde düşer ve gene eye shot spam.

eğer carbiner isen önce dizzy kd yap sonra pistol çekip eye shot yap pistol çek dememdeki amaç genelde adamın healthi ve actionu fazla olur mindinden o yüzden.

neyse karşılaştığın jediler feign death yapmıyorsa sorun yok benim gittiklerimin çoğu fd yapıyordu yırtıyordu.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sirius oyunu bırakmıştım ama tekrar başladım :) bırakırken friend listi silmiştim o yüzden oyun içinde bana tekrar ulaşırsanız tekrar birlikte takılmaya başlarız. Ben nickleri de unuttum aklımda bi azaro kalmış :D bana ulaşın birlikte takılak yanlız kaldım koca evrende :)

Benim template çok fazla iyi değil çünkü çoğu skilimi surrended etmiştim bırakmadan. Ama yeni sağlam bir template hazırlayacam. Melee defi sağlam, dizzy kd atan bir char yapacam. Zaten birde yavaştan yavaştan jedi ye doğru gidiyom iki quest kaldı şunun surasında :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flameeye, 27 Ekim 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
eğer pistol kulluyorsan kd etmek için önce dizzy yap adamı sonra supression fire yap bir ihtimal yere düşebilir. sonra direk eye shot spam yapacaksın baktın jedidan kaçamıyon pistol melee defans yap kd defansı yoksa direk yerde düşer ve gene eye shot spam.

eğer carbiner isen önce dizzy kd yap sonra pistol çekip eye shot yap pistol çek dememdeki amaç genelde adamın healthi ve actionu fazla olur mindinden o yüzden.

neyse karşılaştığın jediler feign death yapmıyorsa sorun yok benim gittiklerimin çoğu fd yapıyordu yırtıyordu.

fd nin zamanı ne kadar sürüyo ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

sufi şunu unuttun anlız...

jedi bilgisayarı başında sızabilir.sızma sonrası eli kolu stand tuşuna basabilir... sonuçtada jedi ölürr... :)

ne senaryo yazdım be birden[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu olay ölü numarası dimi ? Belki ben adamın öldüğüne güvenmiyorum bi daha vurmak istiyorum :D çoook saçma bi olay. Adam ölü numarası yapabilir ama benim yinede attack verebiliyor olmam lazım. Ki zaten böle bişeyi bir jedi yaparsa yuh yani niye jedi oldun ki o zaman :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...