Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SRC.MESSAGE Mesal....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SRC.MESSAGE Ya arkadas Ben BUna Nas1l REng Verevebilirm.

SRC.MESSAGE Selam Deneme Deneme Gibi Bisey Buna nasil reng Verebilirim..

Yardimlariniza Simdiden Tesekkürler..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yanlız unutulmaması gereken bir nokta onların işe yarayabilmesi için zorm.dll ayarların yapılması ve zorm.dll nin kurulu olmaı gerekmekte tabbii v5.5i olarak cvp veriom..[signature][hline]Ba'aL

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 30 Ekim 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[spo1=Cevap]renkli yazılar zormsuz nasıl oluyor bilmiorum bende sordum ama cevap alamadıydım :D [/spo][signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Mesaj tarihi:
Revision Serisi güzeller . Revision serilerinin tumunde message ve sysmessage lara renk ekleyebilir fontu bile değiştirebilirsiniz[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mesaj tarihi:
Bu millette yapamıyo direk suçu emülartöre atıyo . Valla beden tavsiye revision serisi guzeldir .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mesaj tarihi:
kim diyorsa halt ediyor.revision gerçekten çok iyi.revisionda rekli sysmessage yazdırmak için zorm.dll ye ihtiyaç yok.src.sysmessage @xxx Naber. bu şekilde renk verebilirsiniz.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
  • Yeni Oluştur...