TechnODFX Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 SRC.MESSAGE Ya arkadas Ben BUna Nas1l REng Verevebilirm. SRC.MESSAGE Selam Deneme Deneme Gibi Bisey Buna nasil reng Verebilirim.. Yardimlariniza Simdiden Tesekkürler..[signature][hline]
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 message @0455 HHebele hubele[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yanlız unutulmaması gereken bir nokta onların işe yarayabilmesi için zorm.dll ayarların yapılması ve zorm.dll nin kurulu olmaı gerekmekte tabbii v5.5i olarak cvp veriom..[signature][hline]Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 30 Ekim 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 exile.avaturk.com/ultimadevelopers www.inndir.com hex editor die arat[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 aradhel adam sadece renkli yazıyı nasıl yazıyom demiş zorm.dll yi kurmak istiyom değil :D[signature][hline]
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 zormu kursun iyi olur renkli zorm la oluo zati[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 [spo1=Cevap]renkli yazılar zormsuz nasıl oluyor bilmiorum bende sordum ama cevap alamadıydım :D [/spo][signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Revision Serisi güzeller . Revision serilerinin tumunde message ve sysmessage lara renk ekleyebilir fontu bile değiştirebilirsiniz[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 rev kuracaktım bir çok hata verir dediler[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bu millette yapamıyo direk suçu emülartöre atıyo . Valla beden tavsiye revision serisi guzeldir .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kim diyorsa halt ediyor.revision gerçekten çok iyi.revisionda rekli sysmessage yazdırmak için zorm.dll ye ihtiyaç yok.src.sysmessage @xxx Naber. bu şekilde renk verebilirsiniz.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 şu forumlarda birgünde birine arama yap demesem kendimi dagger ile kesecem.[signature][hline]deviL|may|Cry
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 55i ile Rev. serisini karşılaştırabilen zihniyet kimdir merak ediyorum?[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
Öne çıkan mesajlar