DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Şimdi şöyle birşey istiyorum ki sanırım çok şey istiyorum. Bir web sitesi arıyorum donanımı kendim seçeceğim ve oyunlarda ya da uygulamarda benchmark sonucu alabileceğim birşey. Yaklaşık değerleri versede olur. Var mı böyle bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 gpu comparisons tarzi bisey var,bi bak istersen. http://www.hwcompare.com/ edit:ekran kartlarini karsilastiriyorsun iste,bazi kartlarda oyun performanslari da bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Yok o siteyi biliyorum zaten ama benim amacım anakartı / işlemciyi ram'i vs ben seçeyim alet teknik verileri karşılaştırım benchmark sonucu versin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar