copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Yavas yavas basladi dis hekimi atamalari , cok heycanliyim gunluk . Bizim basvurular da olsun artik yutfeeeeen ^_______^ Ayrica sipeysil tenx to arastirmaci gazeteci xaty <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 gönlüne göre bi yer çıkar inşallah dişçi hanım ^^ Günlük bi hatuna yanaşmak istiyorum ama nasıl yapıyorduk unuttum ürkütmekten korkuyorum..dişçi hanım az tüyo ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Lan 1 saat MR'da yattım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 enjoy your cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 balıklama olucak biraz ama, MR iyonize radyasyon kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 dasaaa said: Lan 1 saat MR'da yattım =( da da da da didididid dondondondondondondon buzzbuzzbuzzbuzz dididididid dondondondon..... dododododododo didididididid dondondondondondond buzzbuzzbuzzbuzzbuzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahahahah aynen öyle. sıkıntı olan 1saat boyunca kıpırdamadan yatmak durumunda kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 1 saat mr mı sürer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 2bölge vardı. 30dk biri sürdü diğeri de yine böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 beyinde birsey yokmus dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 pascalnouman said: beyinde birsey yokmus dimi ? abi yokmuş! zaten sorun o imiş. "olsa bu kadar hata yapmazdın beyinsiz!" dedi doktor güldük beraber. ama ben içime içime ağladım. adam da haklı bi yerde. ama üzüyor insanı. "beyinsiz de olsam duygularım var doktor bey" demedim. zaten her bişi gözüküyor. "senin duygu keseciğin şişmiş, üzülmüşsün sen" dedi. "sana doğru kabaran bişi var" dedim ben de. o da "evet evet burada da görünüyor hep" dedi. bölece artık bişi dememe gerek kalmadı MRI üzerinden konşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hayırlısı diyelim o zaman kısfmetse o da olur uzulme be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ölürsem falan zaten haber veririm olm kesin. kısfmet hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aman panpa agzini hayra totonu bayra ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi onun yerine şöle bişi koyalım o halde. http://www.youtube.com/watch?v=yswHjkf5vMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 izleyemiyorum labris yuzunden content versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Günlük sonunda bilgisayarımda rahat rahat gezinebileceğim bir ofis köşesine geçtim. Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 NolaxThensbane said: gönlüne göre bi yer çıkar inşallah dişçi hanım ^^ Günlük bi hatuna yanaşmak istiyorum ama nasıl yapıyorduk unuttum ürkütmekten korkuyorum..dişçi hanım az tüyo ver Coook tesekkurler :) benim icin dilenebilecek en guzel dilek bu su an.. Ama kiz konusunda taktik vermek bana dusmez , standartlarin disindayim ben aslina bakarasan , daha cok gormus gecirmis erkek arkadaslarini darlayabilirsin abi naapiyim diye ama arada kiz bana soyle mesaj atti ne diyim dersen yardimci olabilirim ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dasaaa said: ölürsem falan zaten haber veririm olm kesin. kısfmet hep bunlar. Kesin musallat olursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yok be! kefeni alır çıkar giderim. sessiz sakin giderim. hiç geri gelmeye kasacağımı da sanmıyorum. rahat olun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ezdirmem sana kendimi ... Diyosun yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sana gerek yok hayat onu ezer. raad ol geniis takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sarki o cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ruhların bir sıkışma oranı olduğunu sanmıyorum aslında. ezilme olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 arabayı aldık SIRA EVDE!!! ama ondan önce bir oturma takımı almam lazım. bi de patlayan duvarı onarmam lazım lakin ev işlerinden bi bok çakmıyorum. ankara da ucuz oturma grubu - kanepe nerden alınır? bellonaya gidip 5k bayılamacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar