Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 lütfen yardım edin serverım açılıordu artık bu hatayı verior neden olabilir acaba
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ctrl+alt+delete orada spheresvr.exe birden fazla çalışıyor demekki kapat hepsini yeniden çalıştır ha birde arama yap kardeşim 123151 kere açıldı bu topic[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya yapıorum ama hala hatayı verior nedenini çözemedim artık yeniden server kuruorum gene aynı hatayı verior eskiden vermiordu bu hatayı yardım edin plss
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sphere ı ayarladığın porta dikkat et başka bir programın o portu kullanmaması gerekiyor.[signature][hline]
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Login.cfg dosyasının doğru ayarlı olduğundan emin ol bence![signature][hline]Chester Bennington
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yuhhh ne alaka -9 hatası ile login.cfg ? Adam oyuna giremiyorum demiyor sunucum açılmıyor diyor. Önceki mesajında da arama yaptığını söylüyorsun ama ben bir sürü macro download link i buldum. Ayrıca biraz arama yaparsan -9 hatasının sphere.ini de ayarlı portun başka bir program tarafından kullanıldığında alınacağını da bilirdin.:rock:[signature][hline]
RaiDaN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sadece 1 den fasla calıştırınca -9 hatası verir arkadasımın dedigi gibi alt+ctrl+del gorursün kac tane actığını Kolay Gelsin..[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net
Öne çıkan mesajlar