Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fernandez iddiası


ShekiLChoCuq

Öne çıkan mesajlar


Fernandez İddiası
Bir süre önce Türkiye’ye gelip, “Fernandez’in kanı şimdiden Sarı-Lacivert akmaya başladı” sözlerini sarfeden, yakın arkadaşı işadamı Ivan Postel, yine ilginç iddialarda bulundu. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Başkan Aziz Yıldırım’ın, Belçika Fenerium mağazasının açılışından bir gün önce yani 21 Mayıs’ta Fernandez ve avukatıyla Paris’te bir araya geldiğini ileri süren Postel, “Hemen hemen her konuda anlaşmaya varıldı. Fernandez, toplantı sonrası basına konuşmayacağına söz verdi. Fenerbahçe’nin Daum ile anlaştığı haberlerine şaşırıyorum. Fernandez gelmeye hazır. Fener Yönetim Kurulu, 27 veya 28 Mayıs’ta yapacağı toplantıda kendisiyle kaç yıllık sözleşme yapılacağına karar verecek” dedi.

[hline]

Schumacher geliyor!

Harald Tony Schumacher. 1988/89 yılında gol rekoru kırılarak elde eden şampiyonlukta Fenerbahçe kalesini koruyan Almanya’nın ünlü file bekçisi. Kaleciliğinin yanısıra, sıcakkanlı davranışlarıyla Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi olan Schumacher’e yeniden Fenerbahçe yolu göründü. Teknik direktör adayları içinde ilk sırada olan Daum’un, resmi sözleşme imzaladığı anda eski file bekçisini yardımcılığına getireceği belirlendi.

Alman hocanın, yakın çevresine, “Schumacher, yıllarca bu formayı giydi ve Fenerbahçe camiasını çok iyi tanıyor. Bu açıdan çok büyük faydasının olacağına inanıyorum. Kendisiyle görüşüp, düşüncemi ilettim. O da çok olumlu karşıladı” dediği öğrenildi. Christoph Daum, Köln’ü çalıştırdığı dönemde, ünlü file bekçisi de Alman ekibinin kalesini koruyordu. Şimdi iki ünlü isim, teknik direktör ve yardımcısı olarak Fenerbahçe’de buluşacak.

[hline]


Tribünde 20 bin kanarya

Diyarbakır maçının hasılatı, Bingöl depreminde yıkılan Çeltiksuyu İlköğretim Okulu binası ve pansiyonun yapımı için bağışlanacaktı. Bu güzel olaya duyarlılık gösteren taraftarlar da, Kadıköy’e koşmuştu. Tribünlerde ayrıca önemli konuklar vardı. Yıkılan okulun 104 öğrencisi, 8 öğretmeni, kendilerini ağırlayan Darüşşafakalı 40 öğrencisiyle birlikte maraton aile tribününden maçı izledi. Darüşşafaka ve Fenerlist tarafından maça getirilen konuklar, “Şampiyon Fener” tişörtleriyle güne anlam kattı.

[hline]


Utanmadan ceza verecekler!

Sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden, F.Bahçe’ye saha kapatma cezası verilebilir. Karşılaşmanın 28. dakikasında sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden hakem Kuddusi Müftüoğlu, 3 numaralı anonsu yaptırdı. 34. dakikada bu kez Müftüoğlu’nun eli 4 numaralı anons için kalktı. Ardından da iki takım kaptanını yanına çağırıp, uyarıda bulundu. Hakem raporuna göre Fenerbahçe’ye bir maç saha kapatma cezası verilmesi söz konusu. Bu taktirde Kanarya, cezasını gelecek sezon çekecek.

[hline]


Katil hakemden ağır darbe!

Kuddusi Müftüoğlu, kırmızı kartını 3 kez çıkarırken, sahadan 4 oyuncu cezalı olarak çıktı. Fenerbahçe’de Fatih ve Mirkoviç kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 4. sarı kartını gören Tuncay cezalı duruma düştü. Genç futbolcu, takımının Göztepe ile deplasmanda oynayacağı son maçta forma giyemeyecek.

kaynak: fenerbahce.com

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 26 May 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...