Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Evet. O Bağdat Caddesi'ndeki TIR'da ben vardım :) 1.5 Milyon insana o derece bi TIR'dan bakmak nasıl bir duygu anlatamam.Sağlam çevrem saolsun ehehe :) TIR'da kimler yoktuki : Hakan Peker,Zafer Peker,Kanal-D,TV8,ATV,ShowTV Muhabir ve Kameramanları,Selami Öztürk,Gürsel Tekin ve daha birçok ünlü kişi. Alın size bir TIR'dan kutlama görüntüleri :[signature][hline]MSN : [email protected]Radio eXiLe WJeXiLe UO Shard Staff Member| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Tekrar herkezin en güzel bayramı kutlu olsun . Yaşasın Atatürk yaşasın Türkiye .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 30 Ekim 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Black_Lupin, 30 Ekim 2004 02:27 tarihinde demiş ki: Tekrar herkezin en güzel bayramı kutlu olsun . Yaşaşın Atatürk yasaşın Türkiye . +1[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yaşasın ATATÜRK Yaşasın TÜRKİYE :tebrikz::tebrikz:[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Herkesin Bayramı Kutlu Olsun...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ya şu çektiğim fotoğraflara fln yorum yapsaydınız daha kıyak olurdu :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 millet dı$arda 29 ekim i kutlarken ben binek spawnı koyuyordum yoksa anormal miyim? yok cnm normalim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Abi oldukça sağlam yerden bilet bulmuşun öncelikle :D Ama inan fotolara bakınca insanın içi bi boyle burkuluyo bi duygusallaşıyo . Bu Ülke bu insanlar . Bu bayrak hilal . Valla ben bakıyorum teker teker ağlıcak gibi oluyorum . Tekrar tekrar kutlu olsun tüm Patilerin . ve Kedilerin :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Laistragon, 30 Ekim 2004 02:33 tarihinde demiş ki: Ya şu çektiğim fotoğraflara fln yorum yapsaydınız daha kıyak olurdu :) fotolar çok güzel galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına hazırlık falan mı :D[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 02:37 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 30 Ekim 2004 02:33 tarihinde demiş ki: Ya şu çektiğim fotoğraflara fln yorum yapsaydınız daha kıyak olurdu :) fotolar çok güzel galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına hazırlık falan mı :D :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 nasi bindin lam tira? :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 aloooo gelcem ben dur simdi burda olay var.. evet kutlama falan ayagina efsane kiz kaldiririz.. ok ben once papermoon a akarim ordan geceriz reinayada yanliz gitmeyelim.[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 harbı ceske bende orda olsaydım bıssuru guzel kız wardır sımdı orada :P[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Avenia New Age Uo Shard uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Süperdi tek kelime ile.O kadar çok ses wardıki hep bir ağızdan.İnanın duygulandım.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ünlüler de pek ünlü değil ama neyse :) Kutlu olsun herkesin bayramı. 81+1/365[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sonuçta orada olabilmek benim için daha da önemliydi o ünlülerden. Her ünlü olan Tarkan gibi olmak gerekmiyor.Bir iş adamıda ünlüdür,çevreye bakar.İnsanın çevresi çok önemli bir etkendir. Herneyse.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar