Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet bekledğimiz oyunun multiplayer demosu çıktı yükleyip eğlenceye katılabilirsiniz (sanki bir mmorpg oyununun moderatörü gibi yazdık ama ) MOHPA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 moh hastası olarak bu oyunu heycanla bekliyorum yorumlar fln cok olumluydu oyun hakkındaki ama gorucez[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Oyunsuzluk başıma vurdu fi tarihinden kalma nightmare creatures çektiydim bende:) ben ncyi kurcalarken bu da insin bari eheh edit: lol fileplaneti açtım ve bekleme süresi yok:) direk çekiyorum sevindirik oldum:D [Bu mesaj Heffer tarafından 30 Ekim 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar