Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Gunes Gercegi!

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar cok iyi bir kaynaktan aldıgım habere gore,
Gecen sezon ortasinda Ali Gunes,Serha Akın'ın ayrildigi sevgilisi ile cıkmaya baslıor.Bunu duyan Aziz Yıldırım odasina cagirior ve
- Sen ne bicim erkeksin,bizim bole adamlarla isimiz olmaz diyerek Ali gunesi odasindan kovuor.
Ali Gunesi o an harcior ve Fenerbahce yonetimi sezon sonunda Ali Gunes ile masaya oturmuor bile sanirim 300bin dolar gibi komik bir fiyata Besiktasa imza atior.
O siralar mahmut uslu idi galiba Bizim Anlasmak isitiyip de anlasamadigimz hic bir oyuncu olamaz diye bir acıklama yapior.

Ali Gunes Fenerbahce icin yararli bir futbolcu idi zaten o gonderildikten sonra yerine transferler yapıldı benim kendi gorusum ise Ali gunes o transfer edilen oyunculardan daha kaliteli bir oyuncu.300bin dolar Fenerbahce icin pek onemsencek bir tutar deil zaten yerine doldurması icin aldıklari oyunculara cok daha fazla paralar verdiler. Ali Gunes'le anlasilamamasinin tek sebebi bu anlattıgımdır.

Her nekadar guvenilir kaynakta olsa bu bir duyumdur arkadaslar..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

ya serhat'ın ilişkisi bitmiş sonuçta.ali g. kızı serhattan kapmamışki
ayrıca gonul işi bu onadamı karışıolar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 29 Ekim 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sonucda futbol takım oyunu ve bu serhat acısında da diger arkadaslari acisindan affedilecek bir durum deil.kolej takımı havasi yakalanmısken gereksiz gerginliklerle bunu bozmak istemediler heralde.
Gonderilmesi dogru bir davranıs.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Sosyal ağlarda paylaş

Micha Yanlıs dusunuorsun.
Oynadıgı Futbol kadar haraketleri ve karakterleride cok onemli bence buna en buyuk ornek Pierre futbolunun disinda karakteri ilede bir numara cok saygılı ve iyi niyetli bir insan bunlarda cok onemli kalite artarkan seviye duserse o kalite bir ise yaramaz.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Güneş'i bi hatırlayalım şöle f.b deki maçlarını.
Valla benim aklıma bitek Denizli döneminde g.s ye attığı gol geliyo.başka bi cacık yok.
Sağ kanat diyosunda gol olan adam ibi bi ortasını hatırlamıyorum.Ümitle bi kıyasla.Adamın mevkisi olmamasına rağmen canavar gibi.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ah be abicim bak şimdi yine sabah sabah kafam bozuldu.ya bu daum harbi sığır ya...
Adamın elindeki malzemeye bak futbola bak.sen koca fenerbahçenin teknik patronusun bi adam uyduramıyosan sağ kanada ne diyiim bilmem ki.:([signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın birbirinizin kız arkadaşlarıyla birlikte oluyosunuz kendinize gelin şeklinde ayar verdiğini biliyorum bikaç kişiye. Haber'in doğru olma olasılığı yüksek. Eğer böyle bir durum varsa da 2 kişiden biri gözden çıkarılır buda Ali Güneş olmuş. Ali Güneş iyi oynuyodu ben sözleşme yenilenmemesine anlam verememiştim pek ama sebebi buymuş demekki normal bişey.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reis, 30 Ekim 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
Bence Ali Gunes Turk Milli takımında oynayabilecek tek sag defans oyuncusudur.

said:
moonwalker77, 30 Ekim 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
said:
Reis, 30 Ekim 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
Bence Ali Gunes Turk Milli takımında oynayabilecek tek sag defans oyuncusudur.

Vah Türkiyem vah.Koca Türkiye liglerinde sağ kanatta oynayacak başka adam yok mu?

harbi yok yalnız!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!

[Bu mesaj paspatur tarafından 30 Ekim 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...