fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya hala ogrenemediniz, yeni nesil liberallerin mantik anlayisi soyle. bizim lehimize isliyorsa hukuk iyidir, herseye ispat gerekir. eger biz sucluyorsak delile gerek yok, suclamak yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 şahsen bilen biliyor cemaatçileri falan sevmem ama türk medyasını da sevmem. hukuğu kontrol altına almak istedikleri de ortada referandumdan hemen sonra yapılan hsyk seçimleri falan zaten bunun bir ayağı idi. Ama Türk medyasına da bu kadar güvenmeyin, şu haber bir arkadaşınız gelip "halamın bi arkadaşının oğlu cemaatçiymiş, sınavsız kabul edilmiş" bilgisinden bile daha az güvenilir Türkiye şartlarında. Adamlar çıkıp "CIA uzmanları söyledi Amerika Türkiyenin ırağa girmesini engellemek için orduyu kıskaç altına almış" falan diye haberler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 aente agir konusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 throine said: yav said: birlikte çalışmışlardır hiç olur mu? bilmem ne derneğine üyeysen x, y kurumunda çalışıyorsan karı koca hukukçu olarak giriyorsan ya da akpli isen bu sınavdan 80, 90 alamazsın. yassah. senin hakkın 30-40 ancak. üstünü alırsan kopyadır kesin. çünkü 80-90 gibi notları alman için chpli olman, add üyesi olman, yılmaz özdil okuru olman lazım. Captain Obvious, Ben mezun olduğum yıl sırf ailem istedi diye bir iki yeri denemiştim.. Yaşadıklarımı kitap yazıcam alır okursun. İşin geyiği de bir yana, Güneş balçıkla sıvanmaz. Son 3-4 senedir AKPli olmayan neredeyse hiçkimse devlette işe giremiyor. Bu kitle de giderek büyümekte. Eskiden de kadrolaşma vardı ama insanlık namına biraz diğerlerinden de alınırdı işe. Artık öyle bir vicdan falan bile yapılmıyor. Bu kafa tehlikeli, çok tehlikeli. Sen de bu değirmenden ekmek beklemiyorsan boşuna yorulma. Keza sana dahasını anlatacak kadar değersiz değil vaktimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 2012 haziran ayına girdik hala throine ciddiye alınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ardeth said: şahsen bilen biliyor cemaatçileri falan sevmem ama türk medyasını da sevmem. hukuğu kontrol altına almak istedikleri de ortada referandumdan hemen sonra yapılan hsyk seçimleri falan zaten bunun bir ayağı idi. Ama Türk medyasına da bu kadar güvenmeyin, şu haber bir arkadaşınız gelip "halamın bi arkadaşının oğlu cemaatçiymiş, sınavsız kabul edilmiş" bilgisinden bile daha az güvenilir Türkiye şartlarında. Adamlar çıkıp "CIA uzmanları söyledi Amerika Türkiyenin ırağa girmesini engellemek için orduyu kıskaç altına almış" falan diye haberler yapıyor.forumda, o tarihte girilmiş entry'yi buldum, ekşi'de falan yazdım. aratınca çıkıyor. (forum dediğim memurlar.net) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Sparkcaster said: 2012 haziran ayına girdik hala throine ciddiye alınıyo dedi içinde throine geçmeyen post atamayan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 throine said: Sparkcaster said: 2012 haziran ayına girdik hala throine ciddiye alınıyo dedi içinde throine geçmeyen post atamayan insan. Adamın 21k postu var senin adın geçen pek göremedim, doğru olmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar