Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haksızlık ve Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben myth online sunucusunu tek başıma kimsenin yardımı olmadan hazırladım ve sistem isimli arkadaş bizim bir arkdadaşımıza yardımcı olacagını sölemiş ve bizde bu arkadaşa güvenerek sunucumuzu test amaçlı açmasına ve ilerdede host 'e geçmesine razı olduk. Biz bu test süresinde bir kaç tanıdıgımızı çagırdık ve test amaçlı edit yaptık (sizde biliyorsunuz bug 'un olup olmadıgını ögrenmek için bir şeylerin verilemesi gerektigi neyse) ve sistem isimli arkadaşımız bizi edit yaptıgımız için acc 'lerimizi banlamış. Ben sonra sistem adlı kişi ile telefonda görüştüm açıcam dedi nasıl olur dedi.

Ben sadece sistem adlı kişiye şunu demek istiyorum. Sistem sen bu server 'ın yapılmasında ne yaptınki bunu diyorsun hem bu scpleri ben degil (BahroK (GM_galadniel) yazdı) bence emege saygı duy açıcaksanda serverın adını değiştir.

Sizce paticik 'deki arkadaşlar böyle bir kişiye ne yapılmalı ? lütfen bana sinirlerim allak bullak çok kötü şeyler geliyor aklıma lütfen yardımcı olunuz.

Ben birde paticik adminlerine teşşekürler ederim ve sistem(system(turan)) arkadaşımızı kınıyorum.[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde
Myth UO Owner
  • Admin
Mesaj tarihi:
boşuna demiyoruz burda
host olacam diye sallayanlara(şurda min -2 yıl takılmadan yeni üye olup host olucam diyenlere )nekadar güvenilir diye
tüy bitti dilimizde ...[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Mesaj tarihi:
Hayır yeni üye bile olsalar adamla otur bi sözleşme yap, veya olayı resmiyete dök. Öyle sadece netten şifre vermekle ftp-remote almakla olay bitseydi ohoooo ben şamdaki kayısıları bitirmiş rusyadaki nataşalara dalmıştım :D[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...