Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yeni çıkmış sanırım, 2012 diyor tarih olarakta en azından ben yeni fark ettim diyeyim. Sanırım Kuzey Güney'in son bölümlerinden birinde Edip Akbayram coverı olan Hakim Bey parçası çalınmış. O andan sonra Facebook'ta gördüm bende, dinledim feci hoşuma gitti. Başka hiçbir şarkısına bakmadan gittim albümünü aldım ve cidden iyi çıktı. Şarkılarının neredeyse tamamı cover, hatta hepsi de cover olabilir öyle ahım şahım bir müzik kültürüm yok :D Olur Ya, Yalan ve Hakim Bey coverları harika ötesi olmuş bana kalırsa, albümü alın dinleyin, ben pişman olmadım. Arabamın yeni favorisi oldu. http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU&feature=share Hakim Bey şarkısı, Müyap paylaşımı olduğu için sorun yok sanırım koymam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bu arada hakim bey'in orjinali de zülfü livaneli'ninmiş, edip akbayram'da coverlamış sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar