Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft 3 RPG (Role playing games)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Warcraft 3 scenerio haritalara önem vermenizi istiyorum. Orda 55 tane harita var galiba bende 100 den fazla haritab var be. 20 tanesi cok iyi olmak şartıyla tabe. Bence bu oyunun en zevkli kısmı seneryolar. Herkesin bu olaya bir parmak atmasını diliyorum.[hline]WelcoMe To MiaMi
Mesaj tarihi:
nerden rpg oluyor ben onu anlamadım ?[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Mesaj tarihi:
ilginize teşekkür ederim. Oraya bir kaç tane harita yükledim. En iyi haritalardandır. Boru değil oynayın. Mutlaka download edin. Tabe bunları oynamanız için bi kaç tane arkadaş gerekiyor size. İyi vakit geçirmeniz dileğimle....[hline]WelcoMe To MiaMi
Mesaj tarihi:
ilk yüklediklerim calışmıyo sitede bi bozukluk olmuş.Adminin e-mailine aynı haritaları yolladım yüklesin diye ama daha yüklememiş.Dresquinin yüklediği bir harita var ondan sonraki haritaları yükle onlarda güzeldir.Oynadıktan sonrada beğenip beğenmediğini söylersen sevinirim.[hline]WelcoMe To MiaMi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk yüklediklerim bozuk yüklenmiş. ilgilenende de cıkmadı.yeni harita yüklemeye calışıyorum oda olmuyor allah sabır versin mevcut dosyaları yükleyebilirsin.[hline]WelcoMe To MiaMi
  • Yeni Oluştur...