vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Var mı spesifik bir yer şöyle gidip bir cetvel bir pergel bir de arduino istiyorum diyerekten alabileceğim bir mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 tr içi sipariş var, yurtdışından kargo sıkıntısıysa mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Nereden verilir bu meretin siparişi? Var mı bildiğiniz bir firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 www.robotistan.com a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ebayden aldiydim ben sikintisiz geldiydi. Parcalarini da cankayadan aliyordum diyottur direnctir jumperder fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Teşekkürler, verdim şukunuzu. Yolumun üstünde Perpa'daymış zaten robotistan'ın işyeri. Bir perpa yapayım ben. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MakeMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ankara merkezli www.roboweb.net var, yetkili Arduino Türkiye distribütörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 uno r3 sipariş ettim başlıyorum. direnç.net'ten verdim sipariş. ek parçalar için robotistan'ı kullanacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 abi mekan perpadaysa dukkanı acmıyo olabilirler bilgin olsun otur mekanlar sabah gidiyo kargoları yapıp aksam yatmaya gidiyolar bulamıyosun dukkanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Bunlar da iyi: http://www.robitshop.com/Robitshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 elimde orijinal arduino uno r3 var, geçen yıl bu vakitler aldım ledlerini yakmaktan öteye uğraşmaya vakit bulamadım. böyle bir şey isteyen varsa uygun fiyata salayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar