Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://www.vergitv.com/detail.aspx?Id=1699 http://www.vergitv.com/detail.aspx?Id=1698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paran yok, nereye yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 fistan bu arada bir zamanlar 'kafe pi de kim, varuna gezgin var iken' diye artiz artiz konuşuyordun ya, geçtiğimiz ay eskişehir'e gittim, varuna gezgin'e de uğradım. dediğin kadar varmış, trollediysem geri alıyorum. çok hoş ve orjinal bi ortam olmuş cidden, pi'nin fabrikasyon bar konseptinden çok ayrı. hayal meyal ismini hatırlayıp özcan burada mı dedim ama askerdeymişsin, paticik temalı bi not bırakıcaktım da üşendim. det's ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben kafe pi'de kim demedim de öyle algilanmis demek ki ehhe onlar kafe pi, siz kimsiniz? diyenler vardı ama. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 tipler hep tanıdık,varunada içe içe bilincaltıma işlemiş suratlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu vergitv ne güzelmiş ya yemek yerken falan izleyeyim ben bu videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 fistan bi ara varuna'yı asmalımescit'e açacaz diyordun yattı mı o ankara çıkınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yattı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 asmalimescitte yer kalmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 asmalımescit'e uymazmış orası zaten benim tahmin ettiğim kadarıyla ama tam bi kadıköy mekanı havası var varuna'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hayırlısı olsun, ileri bir tarihte olur inşş. gelecek haftasonu eskişehire gidicem,geçen sefer uğrayamamıştım bu sefer varunaya da giderim. ne yiyeyim ne içeyim, var mı şunu mutlaka dene diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yemek yersen, istiridye soslu dana bonfile, irish steak ya da mundo köfte +guiness draft ya da hoegaarden bira tavsiye ederim kokteylerde muhtesem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 varuna gezgin cafe del mundo ankara A HABER'de http://tvarsivi.com/player.php?y=483&z=2012-07-09+11%3A30%3A00&res=2012-07-09+11%3A32%3A00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bizi de gezdirin lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar