Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdide üsküdar amerikan topiği

Sinank

Öne çıkan mesajlar

@cuce
oha sınıf sınıf dolaşıp paptiden olan var mı mı diyecek?ben olsam öyle birine yok oda nekine derim..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Ağustos 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene mezun oldum..

Fena kızlar yoktur, iyi ingilizce öğretir. Hocaların bazıları çok iyi bazıları uyuzdur :)

OKulun kampüsü çok büyük diğil fakat göze hitap eden bi kampüsü vardır. Ağaçlar börtü böcek falan.

Yıllığı 15 milyardır :)

Aldırtıkları kitaplar da 200-300 milyona gelir :)

Ben memnundum süper arkadaşlarım oldu çok iyi şeyler öğrendim, pişman olmadım. Çok güzel bi okul[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten SEV deydim(sevde pati çıkıcağını sanmam) oraya geldim. SEV dekilerde yazabilir. Bu arada okulda olanlar +1 diye geçiştirebilir hazırlık zımbırtısını geçtiğimde okulunun açılımından bir iki gün önce yine topiği açabilirim[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Sosyal ağlarda paylaş

nie ki?

İyi ingilizcem var , çok sevdiğim bi arkadaş çevrem var ve sonunda da boğaziçi üniverstesine girdim. Sosyoloji bölümüne.
(isteyerek seçtim, idealist bi insanımdır :) )[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene mezun oldum.. hocalarin %80'i uyuzdur. orta2'den beri kurulla geçiorum son iki senedir de ikmallere kaldim. Takarlarsa okul hayatini rezil edebilirler. kitaplari pahalidir. ottan boktan para cikartmaya calisirlar..küçükleri ezerler.. siradan kovarlar.. arkadas ortami pek yoktur millet artiz takilir bizim donem haricinde 2004 mezunlariyiz biz.. sakalin uzadiysa permatikle tras yapmani solerler yapmassan eve gidersin. kopugu parayla satarlar. kampusu guzeldir. eglenirsin hocalar uyuz olduu kadar kafadirlar da.. herseye ragmen bunca olumsuz sey saydim ama okulumu cok seviyorum gercekten.. ve almana gitmek varken buraya gittiiim için de çok mutluyum..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm türkçe departmanından uzak durun yani orda iyi hoca bulmak çölde su bulmak gibi birşey ama zaten her yemek tatilinde bir 10 dakika bilgisayar odasına uğrarsan (ha bilgisayar hocalarındanda uzak dur bir kaç öğrencileri dışında yamuk giderler) kim paticikte kim değil görürsün hadi eyvallah[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak gelme üsküdar amerikan'a. ya da hayatından bi 5 yıl fln sil :)
bak aklım olsa var ya italyan'a giderim şimdi dee, senin bunu yapcak cesaretin olmaz o kadar puan aldıktan sonra, annen fln izin vermez. bende de aynı durum olurdu, ama bak yaşadım gördüm, italyan'a git. 5 milyar, soracığıma lise bittikten sonra üniversiteyi italya da okuman çok kolay çünkü okul italyan devletine bağlı. kızları piskopat, okul şekil, ortam piyasa dağıtırsın. bu arada hiç gitmem lab e fln okulda :)[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

en onemli uyari Hulya Mater.

Bu hulya mater cografa hocasıdır ve doga ustu gucleri vardir 3 kez adini tekrar edince (bkz:beter bocek) yakınınızda belirir butun uskudar amerikanlilara tastikletebilirsiniz bu bilgiyi.

Hulya materden korkun cekinin kacin.

Bi dakka kapi caldi
*kapiyi acmaya gider*
...
..
.
.
.

*Keskin bir ciglik*
HULYA MATER HAYIZ OLAMAAAAAAAAZ[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 26 Ağustos 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şş biolojiye laf yok lise 3'e gel sene hele bir alıp eline okuyacaksın darwinin türlerin kökeni kitabını ona göre :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...